O USPESIMA MLADIH SRBA PRIČA SE ŠIROM SVETA: Džoni Dep DIRNUT odlikovanjem, pa otkrio ŠTA JE NAUČIO tokom poseta našoj zemlji
Foto: Zorana Jevtić

ZAHVALAN

O USPESIMA MLADIH SRBA PRIČA SE ŠIROM SVETA: Džoni Dep DIRNUT odlikovanjem, pa otkrio ŠTA JE NAUČIO tokom poseta našoj zemlji

Kultura -

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep odlikovan je danas Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan kulturni i umetnički doprinos našoj zemlji i lokalnoj zajednici. Depa je odlikovao Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u zgradi Palate Srbije, povodom Dana državnosti.

odlikovanje, Sretenjski orden, Džoni Dep
foto: Zorana Jevtić

„Danas je zaista poseban dan za mene, jer odavno imam jaku vezu sa vašom prelepom zemljom, koja me svaki put kada se joj se vratim dočeka raširenih ruku. Jedna od stvari koje sam naučio tokom tih poseta, jeste da je najbitnije živeti život do kraja, ceniti sadašnji trenutak. Stoga se najiskrenije zahvaljujem Srbiji na ovom odlikovanju i na tome što je prepoznata moja strast ka ovdašnjoj bogatoj kulturi. Vaša stalna posvećenost negovanju mladih, talentovanih stvaralaca u usponu, omogućila je da se priča o njihovim uspesima prenese publici širom sveta“, izjavio je Džoni Dep.

„Unapred se radujem što ću biti svedok neizbežnog uticaja koji će ova nova generacija kreativaca imati na budućnost naše industrije“, zaključio je Dep.

odlikovanje, Sretenjski orden, Džoni Dep
foto: Zorana Jevtić

„Čestitamo na odlikovanju i veoma smo srećni kao partneri Džonija Depa, koji je našem timu poklonio poverenje i učestvovao u prvom animiranom serijalu Puffins Impossible, proizvedenom i produciranom u Srbiji prema najvišim svetskim standardima. Čitav projekat je ogroman podstrek za domaći kreativni sektor, a Dep je svojim prisustvom na promociji serijala u Beogradu, uticao da se srpska kreativna industrija promoviše na globalnom nivou”, saopšteno je iz kompanija Iervolino Studios i Archangel Digital Studios, povodom današnjeg odlikovanja Džonija Depa.

odlikovanje, Sretenjski orden, Džoni Dep
foto: Zorana Jevtić

Slavni glumac je u Srbiji, u oktobru prošle godine, u društvu Andree Iervolina, ledi Monike Bakardi i Miloša Bikovića, prisustvovao svečanom otvaranju Iervolino Studios u Beogradu. Tada je učestvovao i u promociji animiranog serijala Puffins Impossible, proizvedenog u Srbiji, kreiranog u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios (IES), u vlasništvu Andree Iervolina i ledi Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), dok produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića, uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:15

DIREKTOR MUZEJA GENOCIDA NAKON DOBIJANJA ZLATNE MEDALJE: Naviše odlikovanje koju jedna država i njen šef mogu da uruče

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track