MLADE GLUMICE ULOVILE DEPA U BEOGRADU: Džoni je pravi ŠMEKER, a njegov potez sve je ODUŠEVIO (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

običan momak

MLADE GLUMICE ULOVILE DEPA U BEOGRADU: Džoni je pravi ŠMEKER, a njegov potez sve je ODUŠEVIO (FOTO)

Kultura -

Povodom Dana državnosti Srbije, predsednik Aleksandar Vučić priredio je u utorak svečanost u Palati Srbija i uručio odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama. Holivudski glumac Džoni Dep bio je među brojnim zvanicama, jer je dobio jedno od 88 odlikovanja, koliko je ove godine dodeljeno.

- Sada sam bukvalno na početku jednog novog života i sviđa mi se ovaj početak. I voleo bih da taj početak otpočne upravo ovde u Srbiji, ako me želite, naravno. Neka ova medalja bude otelotvorenje moje obaveze prema srpskom narodu. Iz dubine duše, moje suštine i onoga što jesam zahvaljujem vam i primam ovu veliku čast koja mi je ukazana i nikada je neću izneveriti - izjavio je Dep nakon što je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge.

Mina Nenadović, Jana Nenadović, Džoni Dep
foto: Zorana Jevtić

Američki glumac peti put je boravio u Srbiji. Nakon dodele bio je dobro raspoložen, pa nije odoleo da se slika sa svoje dve mlade koleginice sestrama Minom i Janom Nenadović. Obezbeđenje je pokušalo da ga odvuče na drugu strano, ali bez uspeha.

Mina Nenadović, Jana Nenadović, Džoni Dep
foto: Zorana Jevtić

Jana je mlada balerina i student glume u Novom Sadu, a ovdašnjoj javnosti je poznata i po vezi sa glumcem Ljubomirom Bulajićem.

Sa druge strane, Mina se ove godine istakla kao prva stipendistkinja Beogradskog dramskog pozorišta, zajedno sa kolegom Lukom Grbićem i koleginom Stanislavom Stašom Nikolić. Ona je, naime, već dokazala svoj talenat i potencijal.

Za nju se priča da je očekuje velika karijera. Plavooku Minu Nenadović imali smo priliku da gledamo u ostvarenjima kao što je "Moj rođak sa sela", gde je tumačila lik Milice, i "Žigosani u reketu", gde je igrala Biljanu.

Mina je i primila posthumno priznanje od Vučića za svog oca Nenada Nenadovića.

Mina Nenadović
foto: Ata Images

Kurir.rs

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track