TREĆA SEZONA DRŽAVNOG SLUŽBENIKA STIŽE ZA MESEC DANA: Glamurozna žurka obeležila kraj snimanja nove sezone (FOTO)
Foto: ATA images

Uskoro premijera

TREĆA SEZONA DRŽAVNOG SLUŽBENIKA STIŽE ZA MESEC DANA: Glamurozna žurka obeležila kraj snimanja nove sezone (FOTO)

Kultura -

Zvanično je pala i poslednja klapa treće sezone domaće hit krimi-serije "Državni službenik" u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i "Filma danas".

Serija Državni službenik
foto: ATA images

Zaplet nove, dugo očekivane sezone, kao i do sada, vrti se oko gorućih političkih, ekonomskih i društvenih tema u zemlji i svetu. U centru zbivanja ovog puta su intrige i zavere povezane sa globalnom pandemijom koronavirusa, a za više detalja moraćemo da se strpimo do premijernog emitovanja, koje se očekuje već u aprilu tekuće godine na kanalu Superstar. Završetak snimanja ekipa serije je tradicionalno proslavila zdravicom i nezaboravnim provodom na glamuroznoj žurki u prestoničkom klubu "Blek Džordž". Proslava je protekla u opuštenoj atmosferi i neformalnom druženju glumaca, produkcije i članova ekipe, koja je neumorno radila na projektu.

Serija Državni službenik
foto: ATA images

Među najveselijim gostima bili su glavni glumci Milan Marić i Vaja Dujović, koji su plenili duhovitošću i prepoznatljivim šarmom.

Prve dve sezone serije "Državni službenik" doživele su nezapamćen uspeh kako kod domaće publike, tako i kod inostrane. Naime, ovo je jedna od prvih serija koja je internacionalizovana i koja se uveliko prikazuje u Brazilu, gde je pobrala simpatije ogromnog broja obožavatelja krimi-žanra.

Serija Državni službenik
foto: ATA images

Podsetimo, "Državni službenik" je uzbudljiva žanrovska lepeza sa elementima trilera, misterije i špijunske drame, koja prati uzburkan život neposlušnog tajnog agenta državne službe i opasne igre u koje ulazi kršeći pravila na najvišem nivou.

Prateći rad agenata koji skriveni od očiju javnosti svakodnevno vode borbu sa pretnjama po našu zemlju, ova serija nas vodi kroz kompleksne geopolitičke igre, koje kroje sudbinu svih nas, a o kojima ništa ne znamo. Glavne uloge, pored Milana Marića i Vaje Dujović, tumače Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Nikola Rakočević i brojna druga poznata imena našeg glumišta.

Mi počinjemo da odbrojavamo do premijere treće sezone, a vi?

Serija Državni službenik
foto: Promo

Kurir.rs/ TV ekran/ Promo

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track