MIONA MARKOVIĆ NAŠLA PRAVOG? Prelepa glumica pokazala dečka, a zbog jedne njene reči svi misle da će podići vezu na VIŠI NIVO!
Foto: Kurir televizija

VOLE SE

MIONA MARKOVIĆ NAŠLA PRAVOG? Prelepa glumica pokazala dečka, a zbog jedne njene reči svi misle da će podići vezu na VIŠI NIVO!

Kultura -

Glumica Miona Marković proslavila se jednom od glavnih ženskih uloga u seriji "Žigosani u reketu". Lik Ana Marije, koji je tumačila ova lepa mlada glumica, vrlo brzo je postao jako popularan, a ubrzo su za nju usledile i nove bitne uloge.

Tako je Miona igrala velike uloge u serijama "Koreni", "Močvara" i "Azbuka mog života", a njena samouverenost i spremnost da menja likove samo doprinosti svesti o njenom talentu.

Ipak, mlada glumica popularna je i na društvenim mrežama, a fanovi su godinama imali mogućnost da prate njenu bivšu veliku ljubav. Ona je redovno kačila slike sa dečkom, a to je prestalo sredinom 2020. godine, te je tiho gotovo neprimetno njhova ljubav nestala nakon dugogodišnje veze.

Gotovo niko nije ni shvatio da Miona nije u vezi sa Novićem sve dok se na njenom profilu nije pojavio novi misteriozni momak koji je očigledno zarobio njeno srce.

David Alić, reditelj iz Pirota, osvojio je srce ove lepe glumice još sredinom prošlog leta leta, kada su zajedno radili na pripremama za predstavu "Ivanovo samoubistvo" u pozorištu Semberija.

Lepa glumica je u toku leta kačila slike sa svojim dragim sa plaže sa kojim je otišla na letovanje, a sada je pokazala kako izgleda njen dom u kome je on grli i ljubi, dok je u opisu fotografije napisala samo jednu reč "porodica". Da li ovo znači da je Miona našla gospodina pravog? I da li će David i Miona podići svoju vezu na viši nivo ne znamo, ali smo sigurni da ćemo uskoro saznati.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track