DA LI PREPOZNAJETE GLUMCA IZ SERIJE MOČVARA: Morao zbog ove uloge da promeni FIZIČKI IZGLED i promena je VELIKA! (ANKETA)
Foto: Privatna Arhiva

Transformacija

DA LI PREPOZNAJETE GLUMCA IZ SERIJE MOČVARA: Morao zbog ove uloge da promeni FIZIČKI IZGLED i promena je VELIKA! (ANKETA)

Kultura -

Posle velikog uspeha koji je postigla prva sezona serije "Močvara", dobro poznata autorska ekipa sa kreatorima serije Olegom Novkovićem i Milenom Marković na čelu objedinila je snage i u novih deset epizoda koje će publici doneti još intrigantniju priču.

Goran Bogdan
foto: ATA images

U nastavku ove popularne sage Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar. Atila je lokalni policijski inspektor, koji pokušava da reši ubistvo u Senti, gradu gde je odrastao.

Novo Lice, Robert Ožvar
foto: FIREFLY PROMO

"Zvali su me telefonom na kasting. Uradio sam audiciju, koja je bila fenomenalan doživljaj zahvaljujući Isidori Veselinović i Katarini Mutić. Retko je kad čovek na kastingu oseća toliku opuštenost. Prošao sam u uži krug, a kad sam dobio ulogu, pitali su me da li sam voljan da se obrijem i ošišam za ovu ulogu. Naravno, pristao sam", ispričao je za Kurir glumac.

Robert Ožvar, Serija Močvara 2
foto: Firefly Promo

Produkcijska kuća Fajerflaj i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata čije premijerno emitovanje počinje večeras na kanalu Superstar TV, a potom će se prikazivati petkom, subotom i nedeljom na ovom kanalu.

Robert Ožvar, Serija Močvara 2
foto: Firefly Promo

Prva epizoda ove serije prošla je fantastično, a posebnu pažnju je ukrala makedonska glumica Sara Klimovska, koja se i prva potpuno naga pokazala pred kamerama. U drugoj epizodi u kojoj se javlja lik Atile Seleša, sigurno je da će zgodan glumac Robert Ožvar privući poglede svih pripadnica lepšeg pola, a posebno zbog scene iz kreveta koju je snimio sa glumicom Janom Bjelicom, mladom glumicom iz Nikšića, koja u ovoj seriji igra glavnu žensku ulogu inspektorku Milku.

Robert Ožvar, Glumac, Močvara, Serija, Uloga, glumica
foto: printscreen

Ceo intervju sa Robertom Ožvarom čitajte u sutrašnjem izdanju KURIRA.

Kurir.rs/

Bonus video:

02:13

MLADI GLUMAC OBUKAO FUDBALSKI DRES: Bio je velika zvezda, a onda je zapao u POGREŠNE ruke! Nagli pad karijere! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja