ANĐELKA PRPIĆ NOVOM IZJAVOM O KOLEGI SVE ĆE ŠOKIRATI: Andrija Kuzmanović je divan tip da se s njim provede vreme i van SNIMANJA
Foto: Nemanja Nikolić

Mini-intervju

ANĐELKA PRPIĆ NOVOM IZJAVOM O KOLEGI SVE ĆE ŠOKIRATI: Andrija Kuzmanović je divan tip da se s njim provede vreme i van SNIMANJA

Kultura -

Reditelj Filip Čolović završio je snimanje filma "Ala je lep ovaj svet" i serije "Šetnja sa lavom" gde glavne uloge igraju Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić, a pored njih važne uloge tumače i Nikola Pejaković, Andrej Šepetkovski i drugi.

Ovo ostvarenje planirano je da publika pogleda u bioskopima na jesen, a potom će se i serija naći pred sudom gledalaca.

Anđelka Prpić tumači Unu, brzopletu popularnu voditeljku koja traga za smislom života. Zanimljiva priča o ljubavi i prijateljstvu prožeta je komičnim situacijama u koje zapadaju njeni junaci.

Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić
foto: Nemanja Miščević/promo

Kako je bilo sarađivati sa Andrijom Kuzmanovićem?

- Prvi put sam radila s njim, čemu sam se mnogo radovala i navijala da ulogu Bate igra baš on. Bilo je lepo i lako. Uvažavam ga kao glumca. Ima svoj kvalitet i boju, pokazao se u svim žanrovima i gde god ga stavite on je autentičan. Moja Una je na ivici ukusa i stila, na ivici komedije. Kad smo na setu, Andrija mi je bio merilo kako treba da se ponašam. Divan je tip da se s njim provede vreme i u pauzi.

Anđelka Prpić
foto: Nemanja Nikolić

Scenario je pisao vaš kolega Andrej Šepetkovski. Kako vam se dopao tekst?

- Andrej Šepetovski će od ovog projekta pa nadalje biti poznat kao Šeca. Napisao je divan tekst, stalno pričam kako je odličan i drugačiji.

Paralelno se snimala i serija "Šetnja sa lavom". Da li se razlikuje mnogo u odnosu na film?

- U filmu, za razliku od serije, imamo novog lika koji je krovni pokrivač. Ima mnogo scena koje nisu u seriji. Reditelj Filip Čolović ima hrabrosti da napravi nešto potpuno drugačije od serije, ali na bajkovit način. Mnogo mi je tužno što se snimanje završilo. Lepo smo se družili i radili.

Anđelka Prpić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs Andrijana Stojanović

Bonus video:

01:22

Anđelka Prpić u nekoliko rečenica pokazala koliko je skromna, ALI I ŠTA RADI KADA JOJ PRIĐU LJUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track