JASNA ĐURIČIĆ OTKRILA ANEGDOTU IZ ŽIVOTA DEJANA MIJAČA: Glumica se emotivnom porukom oprostila od legendarnog reditelja! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

TUGA

JASNA ĐURIČIĆ OTKRILA ANEGDOTU IZ ŽIVOTA DEJANA MIJAČA: Glumica se emotivnom porukom oprostila od legendarnog reditelja! (FOTO)

Kultura -

Smrt legendarnog reditelja Dejana Mijača ostavila je celu bivšu Jugoslaviju slomljenog smrca.

Vest o tome da je Mijač preminuo danas u 88. godini potvrdilo je Udruženja dramskih umetnika Srbije i time nateralo suze na oči mnogim njegovim fanovima, prijateljima i kolegama.

Mnogi glumci čija su imena danas poznata upravo su sa ovim rediteljem sarađivali, od njega su učili i sa njim sazrevali, a već smo pisali o uticaju koji je imao na Tihomira Stanića i Iskru Brajović. Sada se oglasila i Jasna Đuričić, koja se potresnim rečima putem instagrama oprostila od Dejana:

- “Dejane, mogu li sutra da ne dođem na probu,moram da okrečim stan?”upita mlada Jaca. “Ne može, ti ovde krečiš Jaco,na sceni, zapamti!” Zapamtila sam i to i mnogo toga drugog. Hvala ti Dejane za sve, počivaj u miru. Dejan Mijač 1934-2022 najveći srpski i jugoslovenski pozorišni reditelj i pedagog!

Jasna Đuričić
foto: Printscreen

Jasna je objavila Dejanovu sliku objavila i na instagram stori, a u opsiu je napisala samo par reči:

- Dejan zauvek.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track