PETAR STUGAR OBOŽAVA DA PROVODI VREME SA NJIMA: Glumac pokazao kako uživaju u njegovom društvu i MASAŽI! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

pažljiv

PETAR STUGAR OBOŽAVA DA PROVODI VREME SA NJIMA: Glumac pokazao kako uživaju u njegovom društvu i MASAŽI! (VIDEO)

Kultura -

Da Petar Strugar obožava konje odavno je poznato.

Glumac svakodnevno boravi u društvu ovih plemenitih životinja, a sada je ostvario i svoj veliki san ̶ postao je vlasnik jednog konjičkog kluba nadomak Beograda.

Petar Strugar, hipodrom
foto: Nikola Anđić

– Trenutno u štali imamo 13 konja i četiri su kod nas u pansionu, odnosno u gostima. Ostali su naši, za školu jahanja i za sport. Mislim da će broj konja rasti. Moj prijatelj Bojan i ja sarađujemo već neko vreme, radimo sa mojim konjima koje sam ovako držao na nekoliko mesta u Beogradu. Onda smo došli na ideju da napravimo svoj klub. Volimo to, time se ionako bavimo po ceo dan. Imamo školu jahanja, terensko jahanje, mogućnost bavljenja sportom. Bavićemo se i snimanjem filmova, eventualno iznajmljivanjem konja za snimanja – otkrio je glumac u razgovoru za Blic.

Petar Strugar, hipodrom
foto: Nikola Anđić

Petar Strugar bavi se jahanjem već deset godina

– San iz detinjstva počeo sam da ostvarujem još pre deset godina kada sam počeo da jašem, to mi je bila želja. Onda se rodila i želja da napravim neki svoj klub, tako da, evo, ostvaruju se snovi i to je dobra stvar – priznao je svojevremeno glumac.

Sada je pokazao i kako njegovi konji uživaju u pravoj masaži.

"Konjarstvo je odnos uzajamnog davanja i jedan od lepših gestova koje možete da učinite za vaše konje je da ih nakon treninga relaksirate", napisao je glumac Instagramu.

Kurir.rs

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track