ŠTA RADE GLUMCI DANAS? Okupili su se ispred CRKVE: Svi nasmejani osim SLOBODE MIĆALOVIĆ, a za njenu tugu kriv samo VIKTOR SAVIĆ!
Foto: Nemanja Nikolić

Hristos vaskrse

ŠTA RADE GLUMCI DANAS? Okupili su se ispred CRKVE: Svi nasmejani osim SLOBODE MIĆALOVIĆ, a za njenu tugu kriv samo VIKTOR SAVIĆ!

Kultura -

Danas slavimo Uskrs, a sreća i ljubav osećaju se u vazduhu. Mnogi glumci pokazali su danas kako proslavljaju ovaj veliki praznik na društvenim mrežama, a među njima su se našli i Sloboda Mićalović, Anđelka Prpić, Miloš Biković, Milena Radulović, Andrija Milošević, Vikrot Savić i mnogi drugi.

Anđelka je na svoiji instagram stori okačila video kako se kuca sa svojim sinom, koji je i sam pokrenuo glumačku karijeru Jakšom.

Anđelka Prpić, Milena Radulović
foto: Printscreen Instagram

Biković je dan počeo u crkvi gde je bio na liturgiji što nije ne očekivano s obzirom da je pravoslavlje veoma važno za ovog popularnog glumca.

Andrija Milošević se kucao sa svojom dragom, a tome je pridodao i jednu opkladu, te se Aleksandra Tomić ovog puta nadala da neće pobediti u kucanju jajima.

Naime, Milošević je rekao da će joj ispričati foru ako ona pobedi, a ona je rekla da prvi put u životu želi da izgubi. I izgubila je, ali je foru svakako čula. Andrija joj je otkrio šta radi pijani ćelavac kada sretne drugog pijanog ćelavca, a pogledajte video da biste otkrili.

Anđelka Prpić, Milena Radulović
foto: Printscreen Instagram

Milena Radulović, Sloboda Mićalović, Viktor Savić i mnogi drugi glumci okupili su se ispred Saborne crkve u Beogradu, gde su proslavili ovaj praznik uz bezbroj osmeha i naravno kucanje jajima, a jedino se Sloboda nije smejala.

Naime, na jednoj od slika koje je okačio Viktor vidi se da se glumac smeje, dok se glumica pravi da je tužna. Ako pažljivo pogledate sliku uočićete da u ruci drže jaja, te postaje jasno da je glumica izgubila u ovom takmičenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track