VERUJEM U VASKRSENJE! Sin Đorđa Balaševića poslao EMOTIVNU PORUKU koja slama SRCA: Slikom sa ocem naterao SUZE na oči svima! FOTO
Foto: Dragan Kadić

NEDOSTAJANJE BOLI

VERUJEM U VASKRSENJE! Sin Đorđa Balaševića poslao EMOTIVNU PORUKU koja slama SRCA: Slikom sa ocem naterao SUZE na oči svima! FOTO

Kultura -

Panonski mornar čiju smo muziku svi godinama obožavali i slušali u svakoj prilici, a posebno onim radosnim danima, kao što je Uskrs zauvek nas je napustio 21. februara prošle godine.

Tog dana svet je na kratko stao podsetivši nas koliko je Đorđe Balašević bio značajan u našim trenucima sreće i tuge, ali su naši životi brzo nastavili dalje, samo neznatno drugačije u odnosu na trnutke pre njegove smrti.

Đorđe Balašević
foto: Beta Dragan Gojic

Ipak, životi njegovih najbližih ostali su obeleženi njegovim odlaskom, a dani kada se slavi za njh su posebno teški, što dokazuje i emotivna objava Balaševićevog sina, Alekse.

Naime, on je putem svog instagram profila čestitao svima Uskrs, a zatim je i okačio sliku na kojoj se nalazi sa genijalnim pesnikom dok u rukama drže jaje. Uopisu slike napisao je:

- Hristos Voskrese, sve najbolje i najlepše svim dobrim ljudima ove planete! Verujem u vaskrsenje...

Aleksa Balašević
foto: Printscreen

Ovom porukom naterao je suze na oči svima koji su sliku videli jer je postalo jasno koliko mu otac nedostaje i koliko bi želeo da se Đorđe vrati u naše živote.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Pevač se oženio Amerikancem i sad pokazao vilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track