MLADA GLUMICA S PORODICOM U BARU! Anja Pavićević za KURIR: Omiljeni praznik mi je Vaskrs, a moj TATA uvek koristi lažno jaje
Foto: Nikola Anđić

Iskrena

MLADA GLUMICA S PORODICOM U BARU! Anja Pavićević za KURIR: Omiljeni praznik mi je Vaskrs, a moj TATA uvek koristi lažno jaje

Kultura -

Lepa Baranka Anja Pavićević predstavila se publici novim filmom i mini-serijom reditelja Darka Bajića "Ime naroda", a gledali smo je i u nastavku "Močvare", koja se emitovala na RTS i Superstar TV.

Mlada glumica igrala razmaženu tinejdžerku Anu iz porodice Garčević. Ona je za razliku od svoje filmske sestre, praznik je provela s porodicom u Baru.

- Kao detetu, omiljeni praznik mi je bio Vaskrs. Uvek sam ga provodila s porodicom i pamtim ga najviše po tati, koji je uvek morao da koristi lažno jaje. Ove godine ga provodim s porodicom i društvom iz Bara - kaže Anja.

Đorđije Pavićević
foto: Basketballcl.com

Malo ko zna da je glumica ćerka nekadašnjeg košarkaškog trenera i osobe koja je na čelu kluba "Mornar" Đorđija Pavićevića.

Lidija Kordić
foto: Firefly Promo

Ona kaže da je mnogo zavolela tokom snimanja "Močvare" svoju filmsku sestru.

- Lidija Kordić je jedna divna devojka, moja Crnogorka. Skapirale smo se na prvoj probi i mnogo je bilo zanimljivo imati tri Crnogorke na snimanju. Nažalost, nemamo prilike više da se družimo. Ona živi u Sarajevu, a ja u Beogradu, ali to ne znači da je ljubav manja i da je manjka - objašnjava Pavićevićeva.

Anja Pavičević
foto: FIREFLY PROMO

Kurir.rs

Bonus video:

03:12

BARBARA BOBAK NEUSTRAŠIVA! Verenica Darka Lazića iznenadila, RETKO KOJA ŽENA bi se odlučila na ovaj POTEZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track