KADA VIDITE PELETOVU DECU ODUŠEVIĆETE SE! Nasledili talenat za glumu od roditelja: Jakov isti OTAC, a Lenka prava LEPOTICA!
Foto: Damir Dervišagić

PRELEPO

KADA VIDITE PELETOVU DECU ODUŠEVIĆETE SE! Nasledili talenat za glumu od roditelja: Jakov isti OTAC, a Lenka prava LEPOTICA!

Kultura -

Glumca Dragana Petrovića Peleta pamtimo po mnogim ulogama. Znamo da uz sebe ima umetničku porodicu, a da li ste znali da je njegov sin preslikana verzija oca?

Pele je već decenijama u braku sa koelginicom Olgom Odanović sa kojom ima dvoje dece Lenku i Jakova. Dok se Lenka bavi glumom, Jakov je završio produkciju i isti je otac.

Televizija, Nauka, SNT, Jakov Petrović

Mada se bavi produkcijom, Jakov se pre nekoliko godina oprobao i u glumi pojavivši se sa svojim ocem u filmu "Falsifikator", u kom je igrao Peletovu mlađu verziju. I nije ni čudo pošto njih dvojica zaista izgledaju kao jedna ista osoba. Sličnost je toliko velika da na momente stvarno izgleda zastrašujuće.

Lenka Petrović
foto: Sonja Spasić

Sa druge strane kada pogledate Lenku, primetite za sekundu da je ona, kada je fizički izgled u pitanju, kombinacija svojih roditelja. Liči podjenako na oboje. Od njih je i nasledila glumački talenat.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track