ERNAN KATANEO PONOVO U BEOGRADU: On je ličnost godine u svojoj zemlji, a obožava da nastupa u SRBIJI
Foto: Promo

kreće sa radom barutana

ERNAN KATANEO PONOVO U BEOGRADU: On je ličnost godine u svojoj zemlji, a obožava da nastupa u SRBIJI

Kultura -

Legenda elektronske scene, Ernan Kataneo, argentinski di-džej koji je "naterao" ceo svet da pleše s njim vraća se u Barutanu u subotu 14. maja na svoj tradicionalni nastup.

Kult ovog muzičara egzistira širom sveta, a njegovi obožavaoci ga zovu El Maestro. Kataneo je kumovao andergraund house sceni i postao njena srž. On je mnogo više od izvođača, jedan je od vodećih umetnika koji je argentiski house sa lokala premestio na internacionalnu scenu i jedan od dobitnika priznanja za istaknutu ličnost u kulturi Buenos Ajresa.

Barutana
foto: Promo

Vikend otvaranja Barutane počinje u večeras, kada će biti održana prva Gather Together žurka – uz ekskluzivni back2back set muzičara i visoko cenjenog andergraund DJ Jimija Julesa i miljenika regionalne publike Kristijana Molnara.

Do kraja maja publika Barutane imaće priliku da uživa u jubilarnom hiljaditom koncertu legendarnog novosadskog punk rock benda Atheist Rap koji će biti održan u petak 20. maja, od 20 časova. Tom prilikom ovaj sastav proslaviće i 33 godine karijere.

Kurir.rs

Bonus video:

01:16

Aleksa Balašević u Moldaviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track