MIRA BANJAC NIJE JEDINI NOVI LIK U IGRI SUDBINE: Milica Milša i Žarko Jokanović otkrili nove detalje nastavka HIT SERIJE
Foto: Printscreen TV Prva

PROSLAVILI 500. EPIZODU

MIRA BANJAC NIJE JEDINI NOVI LIK U IGRI SUDBINE: Milica Milša i Žarko Jokanović otkrili nove detalje nastavka HIT SERIJE

Kultura -

Glumica Milica Milša i scenarista serije "Igre sudbine" i njen suprug, Žarko Jokanović, otkrili su šta gledaoce očekuje u narednim epizodama ove hit serije.

Oni su naglasili da su jako ponosni na svoju publiku, na celokupnu glumačku ekipu i dosadašnje uspehe, te da su zahvalni gledaocima na poverenju i vernosti.

- Posle 14.500 napisanih strana nisam siguran da li ja vodim priču ili da priča vodi mene. Neke stvari se otvaraju same od sebe. Krenete jednom ulicom, a završite na sasvim drugom kraju grada, jer se to nameće kao nešto što je sasvim logično i uzbudljivo - rekao je Jokavnović gostujući u jutarnjem programu na TV Prva, te dodao:

Žarko Jokanović, Milica Milša
foto: Printscreen TV Prva

- Tajna uspeha serije je što je ona životna i što mogu da se identifikuju sa nama. Mi pravimo seriju za naše gledaoce, da bude zanimljiva i poučna - smatra Žarko, dok Milica za kraj otkriva kakva uzbuđenja očekuju gledaoce u seriji.

- Mira Banjac nije jedini novi lik, uskoro će se priključiti još glumaca. Svašta možemo da očekujemo do kraja treće sezone. Svi koji dođu kod nas kažu da nikada nisu bili na lepšem i voljenijem setu. Toliko su svi time oduševljeni - zaključuje Milica Milša u jutarnjem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Mira Banjac se pridružila ekipi serije Igra sudbine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track