00:57

Pavle Mensur o Sarajevu i bosanskom pasošu

mladi glumac iskreno

ĆALE, MORAŠ DA MI OBEZBEDIŠ BOSANSKI PASOŠ! Pavle Mensur o vezama sa SARAJEVOM, nominaciji za veliku nagradu i novoj DEVOJCI!

Kultura -

U susret 28. Sarajevo film festivalu, u Beogradu je upriličeno druženje u čast nominovanih za nagrade Srce Sarajeva za TV serije.

Priznanja za igrani program ustanovljena su prošle godine, s ciljem promocije i odavanja priznanja najkvalitetnijim regionalnim televizijskim serijama prikazanim u proteklih godinu dana, te podsticaju njihovog međunarodnog plasmana.

Glumac Pavle Mensur nominovan je u kategoriji za zvezdu u usponu za ulogu u seriji "Vreme zla", koja se prikazivala na RTS.

- Vezan sam za Sarajevo, jer je moj otac odatle. Nekako ima sentiment za neke druge gradove. Da sam nominovan, čuo sam pre mesec dana, nisam se tome nadao - kaže Mensur.

Pavle Mensur
foto: Damir Dervišagić

Mladi glumac ceo koncept izbora za najbolje serije ne doživljava kao takmičenje.

- Većina nominovanih su mi drugari i kolege. Svi mi radimo u službi kulture. Neće to biti takmičenje, već ćemo svi biti na festivalu da provedemo neke lepe trenutke zajedno - iskren je Pavle Mensur, kome je društvo na zabavi pravila nova devojka Nastasija.

Pavle Mensur
foto: Damir Dervišagić

Glumac ne krije da bi pored srpskog pasoša voleo da imao i njihov.

- Ako mi ćale obezbedi, voleo bih da imam i bosanski pasoš - zaključuje mladi glumac.

Irfan Mensur
foto: Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

01:10

Irfan Mensur o Vlasti Velisavljeviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track