MARIJU IZ ŽIKINE DINASTIJE SMRT STIGLA NA ISTI NAČIN KAO I NJU! Sudbina glumice i njene mame ostavlja bez DAHA: Otkrila sve!
Foto: screenshot Prva tv

TUGA

MARIJU IZ ŽIKINE DINASTIJE SMRT STIGLA NA ISTI NAČIN KAO I NJU! Sudbina glumice i njene mame ostavlja bez DAHA: Otkrila sve!

Kultura -

Glumica Rialda Kadrić Šebek, najpoznatija po ulozi Marije iz “Žikine dinastije”, umrla je iznenada 25. januara 2021. godine, u 57. godini, u Atini, na ulici od srčanog udara.

Iako mnogi oplakuju glumicu koju su voleli, malo ko zna da je Rialdu smrt stigla na isti način kao i njenu majku. Ona je to jednom prilikom otkrila u emisiji "Balkanskom ulicom":

Film, Glumica, Marija, Žikina Dinastija, Rialda Kadrić
foto: Youtube Printscreen

- Tog 16. januara 1991. godine moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život.

Tragična sudbina glumice i njene majke ostaće zauvek upamćena, kao što smo zauvek upamtili Rialdu u ulozi Marije u kultnom filmu "Lude godine".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track