PLJUŠTE ČESTITKE: Veliko slavlje u domu BALAŠEVIĆA! BEBA slavi važan dan, a JEDAN DETALJ na fotografiji svima izmamio OSMEH!
Foto: Dragan Kadić

čestitamo

PLJUŠTE ČESTITKE: Veliko slavlje u domu BALAŠEVIĆA! BEBA slavi važan dan, a JEDAN DETALJ na fotografiji svima izmamio OSMEH!

Kultura -

Ćerka proslavljenog kantautora Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević, danas proslavlja 40. rođendan.

Tim povodom oglasio se i njen brat Aleksa, koji joj je čestitao jubilarni rođendan.

Jelena Beba Balašević, Aleksa Balašević
foto: Printscreen/Instagram

On je objavio fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj pozira sa sestrom a oboje nose dukseve na kojima piše "Večito prgav", što je stih iz pesme "Novi Sad", čiji je autor i izvođač njihov pokojni otac, legendarni Đorđe Balašević.

Podsećamo, Beba Balašević nedavno se pridružila ženskom fudbalskom klubu Spartak iz Subotice, kada je na svojim društvenim mrežama podelila poruku:

Jelena Balašević, Beba Balašević
foto: ŽFK Spartak

- Posle velike neizvesnosti u javnosti, konačno sa velikim zadovoljstvom mogu da potvrdim da sam potpisala ugovor sa ŽFK Spartak iz Subotice. Biti deo ekipe koja je već 13 puta prvak države je veliki izazov i zadovoljstvo za mene kao igrača - rekla je tada Beba.

Aleksa Balašević
foto: Jelena Ćalasan

Aleksa Balašević zakleo se nedavno na večnu ljubav svojoj verenici Nikolini. Čin venčanja obavio je patrijarh srpski Porfirije u Hramu Svetog Save na Vračaru, a srećne vesti objavila je mladoženjina majka, Olivera Balašević.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

Aleksa Balašević u Moldaviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track