SNIMAMO NAŠU VERZIJU SERIJE SVI VOLE REJMONDA I ODLIČNO SE ZABAVLJAMO: Adrija Milošević EKSKLUZIVNO o rimejku američkog sitkoma
Foto: Kurir Televizija

OTKRIVAMO

SNIMAMO NAŠU VERZIJU SERIJE SVI VOLE REJMONDA I ODLIČNO SE ZABAVLJAMO: Adrija Milošević EKSKLUZIVNO o rimejku američkog sitkoma

Kultura -

Iako se čitavih pet godina spekuliše o tome da ćemo dobiti domaću verziju popularne američke humorističke serije "Svi vole Rejmonda", ona je konačno počeo da se snima kod nas. Kako je još tada najavljeno, glavnog junaka, simpatičnog i smotanog Rejmonda glumiće Andrija Milošević, a serija za sada nosi radni naziv "Svi vole Andriju".

Andrija Milošević
foto: Dragana Udovičić

S obzirom na činjenicu da je reč o jednom od trenutno naših najboljih komičara, obožavaoci dobre komedije, ali i šašavog Rejmonda, verovatno bi se složiti da je Andrija pravi izbor za ovaj lik. Iza njega su, između ostalih, serije sličnog formata "Andrija i Anđelka", "Slatke muke" i "Mamini sinovi", koje ni u svojim reprizama nisu dosadile televizijskim gledaocima.

festival igranih serija, Andrija i Anđelka
foto: Promo

- Na setu je sjajno, naravno - kaže Andrija za Kurir, ekskluzivno potvrdivši da je snimanje počelo.

Sjajan tim

Pored Miloševića, među glavnim glumcima ovog sitkoma su Aleksandar Srećković Kubura, Branimir Brstina, Ljiljana Blagojević i Maša Dakić, koja živi u Americi i na srpsku scenu se vraća upravo ovom rolom.

- Već smo dugo u ovom poslu i zadovoljstvo je raditi, posebno kada imate sjajan tekst i vrhunske kolege. Mi naravno radimo svoju verziju - dodaje glavni glumac ovog sitkoma.

Ognjen Janković
foto: Zorana Jevtić

Režiraće ga Ognjen Janković, čiju seriju "Zlatni dečko" od danas gledaoci mogu da prate na Superstar kanalu i Predrag Ličina, autor filma "Poslednji Srbin u Hrvatskoj". Snimanje će u specijalno za potrebe snimanja napravljenoj kući, trajati četiri meseca i svaki od njih režiraće po osam nedelja. Prikazivanje serije planirano je dogodine na RTS.

Četvrt veka slave

Podsećanja radi, "Svi vole Rejmonda" s emitovanjem je počeo 13. maja 1996. godine i vrlo brzo postao je jedan od najpopularnijih sitkoma u celom svetu. Radnja serije odvija se na Long Ajlandu gde živi uspešni sportski novinar Rejmond Rej Baron sa svojom ženom Debrom i njihovom decom, ćerkom Ali i blizancima Majklom i Džefrijem.

Serija Svi vole Rejmonda
foto: Printskrin / You Tube

Preko puta njih žive Rejevi roditelji Marija i Frank Baron. Oni se drže motoa "Moja kuća je i tvoja kuća", pa stalno bez pitanja dolaze kod Reja i Debre. Rejev brat Robert je policajac koji se stalno useljava i iseljava iz roditeljskog doma. Ljubomoran je na Reja, jer njihovi roditelji više pažnje posvećuju Reju, ali i zbog njegove uspešne karijere.

(Kurir.rs / Lj. R. - J. A. M.)

Bonus video:

00:21

Andrija Milošević na najavi koncerta Beogradskog sindikata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track