POSLEDNJI KADROVI IVANA BEKJAREVA: Jako je želeo da učestvuje u ovom projektu, a partner mu je bio isto veliki GLUMAC (FOTO)
Foto: RTS

Počelo prikazivanje sage Bilo jednom u Srbiji

POSLEDNJI KADROVI IVANA BEKJAREVA: Jako je želeo da učestvuje u ovom projektu, a partner mu je bio isto veliki GLUMAC (FOTO)

Kultura -

Proteklog vikenda na RTS počelo je prikazivanje serije "Bilo jednom u Srbiji". Reč je o ekranizaciji priče o zlatnom dobu Leskovca i naše zemlje.

Scenarista i producent ove sage Zvonimir Šimunec, rođeni Leskovčanin, inspiraciju je pronašao upravo u rodnom gradu i mitu na kom je odrastao - da će budućnost doneti mogućnost da se približi visinama koje su postigli veliki i sjajni Leskovčani.

Ivan Bekjarev
foto: RTS

- Oni su u periodu između dva svetska rata napravili božanstven gradić. Od jedne turske kasabe stvorili su moderan evropski grad, koji je tog trenutka figurirao kao najprosperitetnije mesto u ovom delu Evrope - objasnio je Šimunec.

Svoju poslednju ulogu u seriji "Bilo jednom u Srbiji" odigrao je Ivan Bekjarev, koji je jako želeo da učestvuje u ovom projektu. U drugoj epizodi videli smo njegove divne scene s Predragom Mikijem Manojlovićem. Ivan igra gradonačelnika.

Ivan Bekjarev
foto: RTS

- Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Teodora Ristovski, svi su sjajni. Posebno bih istakao Radovana Vujovića i njegovu briljantnu ulogu, koja nije nimalo laka. Mislim da će postati jedan od omiljenih negativaca u srpskoj kinematografiji - zašto, videćete - ispričao je za RTS scenarista i producent.

Bilo jednom u Srbiji
foto: Nemanja Đorđević

Kurir.rs

Bonus video:

03:52

Glumac Zlatan Vidović za Kurur TV: Možda i uplovim u producentske vode!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track