RADIO MILEVA U TROLEJBUSU SA KESAMA! Evo kako su putnici REAGOVALI kada su videli Olgu Odanović! HIT PAPARACO
Foto: Ana Paunković, Kurir

ko sav normalan svet

RADIO MILEVA U TROLEJBUSU SA KESAMA! Evo kako su putnici REAGOVALI kada su videli Olgu Odanović! HIT PAPARACO

Kultura -

Paparaco Kurira fotografisao je pre nekoliko dana poznatu glumicu Olgu Odanović, i to kako se vozi gradskim prevozom.

Glumicu smo zatekli u u trolejbusu koji je išao u pravcu Medakovića.

Olga Odanović
foto: Ana Paunković, Kurir

Iako je bio špic, te je trolejbus bio prepun, to nije sprečilo glumicu da se probije među ostalim putnicima i da sedne i malo predahne.

Po izrazu lica moglo bi se zaključiti da Olga, tj. popularna "Radio Mileva" nije bila baš najboljeg raspoloženja. Ona se odlučila za crnu odevnu kombinaciju, iako je napolju bilo preko 30 stepeni, a od radoznalih pogleda i sunca se zaštitila velikim crnim sunčanim naočarima. U ruci je imala i crvenu kesu, pa je u njoj sigurno nosila neki poklon za dragu osobu.

Olga Odanović
foto: Ana Paunković, Kurir

Njoj nisu smetali radoznali pogledi ostalih putnika, koji su glumicu očigledno prepoznali, pa se tako i osmehnula pojedinim putnicima kad je izlazila iz prevoza, a koji su začuđeno gledali u njenom pravcu.

Podsetimo, Olga je ovogodišnja dobitnica nagrade "Milorad Mandić Manda" za najbolje ostvarenu komičnu ulogu u celokupnoj filmskoj produkciji u proteklih godinu dana.

Olga Odanović
foto: Ana Paunković, Kurir

- Mnogo je teško. Najsrećnija bih bila da ta nagrada ne postoji i da je Manda ovde. Za Mandu me vežu tolike uspomene. I dan-danas ne mogu da prihvatim da je otišao. Svakog dana ga pominjem i često se nasmejem kad se setim neke od njegovih šala. A svi pamtimo njegove bisere. Vrlo je čudan osećaj sve što se dešava - rekla je nedavno Odanovićeva za Kurir.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:32:12

SCENIRANJE 19.06.2022. BILJANA TIPSAREVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track