KRAJ SERIJE! DA LI ŠOK I PAŠA IDU U ISTORIJU? Junaci KLANA vredni, Dimitrijević snima s oskarovcem, a Nezirović igra u pozorištu
Foto: Ana Paunković

Šta će biti poslE

KRAJ SERIJE! DA LI ŠOK I PAŠA IDU U ISTORIJU? Junaci KLANA vredni, Dimitrijević snima s oskarovcem, a Nezirović igra u pozorištu

Kultura -

Proteklog vikenda na kanalu Superstar TV emitovane su poslednje dve epizode trećeg nastavka popularne serije Bobana Skerlića "Klan".

Nakon 24 epizode, snimljene kao plod saradnje "Fajerflaj produkcije" i Telekoma Srbija, novih avantura Šoka i Paše neće biti i oni idu kao junaci na smetlište filmske istorije. Fanovi nakon finalnih epizoda traže nove avanture, ali za to trenutno nema mogućnosti.

Boban Skerlić
foto: Firefly Production

- To što sam imao da uradim sa ovom pričom i serijom završio sam. Sad imam neka druga interesovanja i ambicije - izjavio je na početku emitovanja treće sezone za Kurir njen kreator Boban Skerlić.

Iz "Fajerflaj produkcije" za Kurir su potvrdili da sigurno neće biti nastavaka, ali ni spin-ofa "Klana", o čemu je reditelj i scenarista govorio za naš list. - Teoretski bi bilo moguće napraviti seriju o ženama kriminalaca, gde bi one bile neka vrsta centralnog zapleta. To bi imalo smisla samo kada bi se pojavile sve tri žene. Ako će neko time da se bavi, ja ću rado da pripomognem - poručio je Skerlić.

serija Klan
foto: FIREFLY Promo

Najviše su od serije "Klan" profitirala dvojica glavnih glumaca Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović. Aleksandra ćemo gledati u serijama "Ubice mog oca", "Branilac", "Urgentni centar" i dramediji "Popadija", a trenutno u Sarajevu snima novi projekat, koji kao reditelj potpisuje jedini dobitnik Oskara za režiju iz našeg regiona - Danis Tanović.

serija Frust, Danis Tanović
foto: FIREFLY Promo

Publiku očekuje crna komedija s primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje. Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju - donosi odluku koja mu menja život.

Milena Božić, Aleksandar Dimitrijević
foto: Firefly Production

Dimitrijević je tokom Sarajevo film festivala otkrio za Kurir da mu je želja da radi i svoj filmski projekat, pošto je završio i produkciju.

- Rano je da pričam o ideji. Kalio sam zanat i kao student radeći na raznim projektima kao producent, a puno sam naučio i na snimanju serije "Klan" - izjavio je tada glumac.

Nedim Nezirović
foto: ATA images

I Nedim Nezirović dobio je uloge u serijama "Branilac" i "Nečista krv", ali se oprobao i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u Beogradu i Malog pozorišta "Duška Radović".

- Voleo bih da mi se desi nešto novo, što do sada nisam radio, ukoliko se stvore takve mogućnosti, jer mi je potrebno da još mnogo radim na sebi - izjavio je Nezirović za Kurir.

Kurir.rs

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track