Laguni novinarska nagrada za izdavača godine i za najprofesionalniji odnos sa medijima na 65. Sajmu knjiga
Foto: Promo

Laguni novinarska nagrada za izdavača godine i za najprofesionalniji odnos sa medijima na 65. Sajmu knjiga

Kultura -

Na 65. Međunarodnom sajmu knjiga izdavačka kuća Laguna dobila je dva važna priznanja — Novinarsku nagradu za izdavača godine i Nagradu za najprofesionalniji odnos sa medijima.

Laguna, Knjižara
foto: Promo

Ova tradicionalna priznanja dodeljuju se već 25 godina a Laguna se izdvojila kao najbolja ubedljivom većinom glasova novinara. U obrazloženju žirija se između ostalog navodi: „U Laguni znaju da nije dovoljno samo objaviti knjigu, već da je podjednako važno da se za nju i čuje i da ona stigne do što većeg broja čitalaca, a mediji imaju značajnu ulogu u tome."

Laguna, Knjižara
foto: Promo

Žiri, koji su činili Dragan Bogutović, Meliha Pravdić, Tatjana Nježić i Marija Miljević Rajšić, je istakao i da pisci koji sarađuju sa Lagunom uvek imaju reči hvale o svom izdavaču i da su veoma zadovoljni što knjige objavljuju u Laguni što je još jedan pokazatelj dobrog rada.

Povratak pod kupole Beogradskog sajma, nakon dve godine, Laguna je obeležila velikim brojem novih naslova, u društvu sjajnih autora, kao i uz odlične popuste i poklone. Nagrade su samo upotpunile radost ponovnog druženja i okupljanja zbog knjige.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja