OVAKVOG ŠOKA IZ SERIJE KLAN DOSAD NISTE VIDELI: Popularni glumac Aleksandar Dimitrijević pojavio se u spotu za LJUBAVNU BALADU
Foto: Firefly Production

zanimljivo

OVAKVOG ŠOKA IZ SERIJE KLAN DOSAD NISTE VIDELI: Popularni glumac Aleksandar Dimitrijević pojavio se u spotu za LJUBAVNU BALADU

Kultura -

Mladi glumac Aleksandar Dimitrijević, koji igra beskrupuloznog kriminalca Šoka u seriji "Klan", čija se treća sezona upravo emituje, glavni je glumac u spotu za pesmu "Pogled od kristala", njegovog prijatelja Vladimira Vještića Vlaada.

Aleksandar Dimitrijević
foto: promo

Reč je o ljubavnoj baladi koju je Vlaad, finalista populanog šou programa "Nikad nije kasno", snimio za PGP RTS, a u kojoj Dimitrijević odaje potpuno drugačije lice od onog na koje smo navikli u popularnoj sagi o mladim kriminalcima sa beogradskog asfalta.

Mediji pišu da je to nežna rokerska balada u kojoj se Vlaad, u maniru Bijelog dugmeta i Divljih jagoda kasnih osamdesetih, igra glasom, notama, rečima i emocijama.

serija Klan, Aleksandar Dimitrijević
foto: Ana Paunković

Kadrovi za pesmu, u kojoj provejava neprolazni motiv - žal za neostvarenom ljubavi iz mladosti, najvećim delom snimljeni su tokom leta u crnomorskom letovališzu Krapec i na novobeogradskom 25. maju.

Partnerka sve popularnijem glumcu u ekranizaciji pesme "Pogled od kristala" je mlada doktorka Svetlana Mićunović, koja je prvi put pred kamerama.

Aleksandar Dimitrijević, Vladimir Vještić Vlaad
foto: Petar Mladenović

- Aleksandar i ja smo Ivanjičani, dugogodišnji smo prijatelji i verujemo jedan u drugog. S radošću pratim sve njegove uspehe i srećan sam što je deo projekta koji snimam za našu renomiranu muzičku kuću PGP RTS, koji će tokom naredne godine biti okončan objavljivanjem albuma sa devet pesama, pod nazivom "Vlaad i Kabare romantika" - kaže Vještić koji, osim što je autor pesme "Pogled od kristala", potpisuje i režiju spota koji je izazvao veliku pažnju i zbog prelepih kadrova Crnog mora.

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track