UMETNICI BLISTALI NA CRVENOM TEPIHU: Okupio se krem naše glumačke scene, Nikola Kojo progovorio o Vojažu i Nućiju (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

svečano

UMETNICI BLISTALI NA CRVENOM TEPIHU: Okupio se krem naše glumačke scene, Nikola Kojo progovorio o Vojažu i Nućiju (FOTO)

Kultura -

Brojni glumci i poznate ličnosti su se pojavile na crvenom tepihu povodom proslave jednog lepog jubileja.

glumci, proslava, Slavik Artist Menadžent
foto: Nemanja Nikolić

Naime, Slavik Artists Menadžment, prva lokalna i nezavisna agencija za glumce, večeras je obeležila treću godinu poslovanja koju su osnovali naš Nikola Koja i britanski producent Džonatan Ingliš.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

Na proslavi su se pojavili brojni glumci i glumce koji su uveličali proslavu. Branka Pujić, Anđela Jovanović, Srđan Timarov, Tamara Krcunović, Lena Bogdanović, Peđa Bjelac kao i reditelj i Tragač iz Potere, Milorad Milinković, kao i Srđan Dragojević.

Slavik Artist Menadžent
foto: Nemanja Nikolić

Svi oni su uživali na proslavi uz di džeja, bogatu hranu i piće.

- Danas je glumcima lakše da dođu do posla. Mnogo se snima, dosta je medija, a sa druge strane u toj poplavi serija koje se snimaju neki veličanstveni glumci se pojave i njihove uloge prođu praktično ispod radara i nemaju šansu. Mi stariji smo imali veću šansu da budemo viđeni, primećeni i tako se vršila selekcija. Ako smo bili dobri ostajali smo, ako smo bili loši otpali smo. Danas se više radi, ali je šteta što više nema toliko publike koliko ima serija i filmova. Mladim glumcima više delim životne savete, nego glumačke. I mlađe i starije kolege smatram kolegama, malo je neprijatno govoriti nekome kako da igra, osim kad režiram - ispričao je glumac.

Nikola Kojo je još okupljenim novinarima rekao da fale nam komedije i da neće večeras slaviti rođendan jer sutra snima Radio Milevu, a napomenuo je i da Srbija ima puno talentovanih mladih glumac.

Takođe je rekao i da su Vojaž i Nući talentovani za glumu ali da ne znamda li će nastaviti da se bave ovim poslom. Posebno je pomenuo Vojaža za kog je rekao da je izuzetan

1 / 50 Foto: Nemanja Nikolić

Ko je još bio na proslavi, možete pogledati u galeriji iznad.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track