ŽIVOT LEP KADA SI NORMALAN, ALI JE JOŠ LEPŠI KADA NISI: Anica Dobra otkrila zbog čega veruje da postoji drugačiji svet i dimenzija
Foto: Košutnjak film

glumica u efektnoj epizodi

ŽIVOT LEP KADA SI NORMALAN, ALI JE JOŠ LEPŠI KADA NISI: Anica Dobra otkrila zbog čega veruje da postoji drugačiji svet i dimenzija

Kultura -

Anica Dobra o drugoj sezoni Beležnice

Na male ekrane narednog ponedeljka stiže nastavak serije "Beležnica profesora Miškovića".

Scenario novih 14 epizoda napisali su Ratko Dmitrović i Kosta Peševski, a režija je i ovog puta poverena Miroslavu Lekiću. Serija je nastala u produkciji kuća "Košutnjak film" i Telekom Srbija, a emitovaće se svakog radnog dana na Superstar kanalu.

Konferencija, beležnica profesora Miškovića, Anica Dobra
foto: Petar Aleksić

Glavni junak, novinar Boško Stevanović, kog igra Momčilo Otašević, u prvoj sezoni je svedočio naučno neobjašnjivim pojavama koje je profesor Mišković zabeležio u malom crnom notesu.

Anica Dobra i u drugoj sezoni igra udovicu Jelisavetu Mišković.

- "Beležnica" se bavi mistikom i fantastikom. Stalno imam utisak da se oslanja na nešto što inspiriše i na nešto što je moguće. Svako od nas je doživeo nešto što ne može da objasni i pitao se da li se to zapravo desilo. Moramo da pođemo od toga da postoji mogućnost da pronađemo novi svet, koji je suprotstavljen našem i ima drugačija pravila. Naša civilizacija ima tajnu sudbinu i, ako pođemo od pretpostavke da na ovom svetu postoji druga dimenzija, naša serija "Beležnica profesora Miškovića" je našla prolaz - izjavila je glumica na konferenciji za medije.

02:19

Anica Dobra o seriji Beležnica profesora Miškovića

Seriju će rado pratiti s publikom:

- Dolazi vreme kada ćemo svi morati da se bavimo ne samo materijalnim već i onom drugom stranom i da shvatimo da je život lep kada si normalan, ali je još lepši kada nisi.

Glumica je deo scena snimala na zelenom platnu, koje je poslužilo da se dočaraju razni predeli.

- Nije mi to bio problem. Više žalim što nisam bila u Viminacijumu ili na Rtnju - priznala je Anica.

Kurir.rs

Bonus video:

02:19

Anica Dobra o seriji Beležnica profesora Miškovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track