HANU SVI DOBRO ZNAMO: Ona je unuka MEŠE SELIMOVIĆA, a sada pokazala kako izgleda njen rođeni brat! Isto učinila i ISIDORA GRAĐANIN
Foto: Damir Dervišagić

Krv nije voda

HANU SVI DOBRO ZNAMO: Ona je unuka MEŠE SELIMOVIĆA, a sada pokazala kako izgleda njen rođeni brat! Isto učinila i ISIDORA GRAĐANIN

Kultura -

Hana Selimović, koja trenutno sprema komad "Otac" u Atelje 212, preko društvenih mreža pokazala je rođenog brata.

Premijera filma, Toma, film Toma, Hana Selimović
foto: Damir Dervišagić

"Bukvalno mi je najlepši brat", napisala je glumica na svom Instagramu.

Talentovana glumica odrasla je u porodici intelektualaca. Pisac Meša Selimović njen je deda stric, a čuveni novinar Bojan Selimović otac. Dedu-strica nikad nije upoznala, oca je rano izgubila, a trenutno su joj najveća podrška majka i rođeni brat Ras.

Ras Selimović
foto: Instagram

Hana i Ras uslikani su poslednji put zajedno na premijeri filma "Toma". O rođenom bratu retko je govorila za medije. On je mlađi od nje dve godine, Završio sportsku gimnaziju i studio je Filološki fakultet u Beograd.

Govori čak tri strana jezika engleski, ruski i ukrajinski jezik. U slobodno vreme se bavi fudbalom. Zaljubljenik u ovaj sport bio je i njegov deda.

Meša Selimović
foto: Printskrin Youtube

lako nerado o tome govori, Hana i njen brat Ras unuci su našeg poznatog pisca Meše Selimovića. Glumica o tome kaže:

"Moje prezime mi nalaže da se ponašam dostojanstveno i u skladu sa onim što se od mene očekuje. Meša Selimović je moj deda-stric čovek je pisao sve što je napisao iz nepresušne potrebe za tim činom. I dobio mnogo književnih priznanja. Ne može ceo vek, cela porodica da se šlepuje na njegov individualni rad. Ja to nikada nisam ni činila, isticala, a ponajmanje koristila. Posle ovakvog odgovora, nadam se da neću morati nanovo da odgovaram na ovo jedno te isto pitanje."

Isidora Građanin
foto: Kurir televizija

Na svog brata Goran Vuka ponosna je i Isidora Građanin, koja se u njegovom društvu projavila na premijeri filma "Indigo kristal".

Premira filma Indigo kristal, film Indigo kristal
foto: Damir Dervišagić

Fotografije našeg reportera podelila je na svom Instagramu.

Mada je odmah posle akademije počela da snima ozbiljne poslove, mlada glumica prvu glavnu ulogu dobila je u seriji Siniše Pavića "Junaci našeg doba". Kao ćerku bračnog para koji igraju Mina Lazarević i Igor Đorđević gledali smo je u prvoj sezoni, a potom i u drugoj, koja se doskoro prikazivala na kanalu Superstar i RTS. Pokojni Branko Cvejić joj je igrao dedu.

Branko Cvejić
foto: Nebojša Babić

"Branko je glumac čija karijera zavređuje ogromno poštovanje, a na snimanje uvek dođe spreman i s naučenim tekstom. U prvoj sezoni ispravljao me je ponekad za artikulaciju, pa sam to osvestila i radila na njoj, tako da ove sezone nije bilo zamerki, već smo se na snimanjima družili i slušali anegdote o starijim kolegama koje nam je Branko pričao", ispričala je glumica ranije za Kurir.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

U PRIPREMI BIOGRAFSKI FILM O BETI ĐORĐEVIĆ: Glavna uloga poverena glumici Isidori Građanin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track