PAUZU OD 40 MINUTA ISKORISTILA SAM DA ODEM NA MATURSKO VEČE! Snimanje "Munja" MAJA MANDŽUKA pamti i po OVOM bekstvu sa SETA
Foto: Stefan Stojanović Mondo

neobično iskustvo

PAUZU OD 40 MINUTA ISKORISTILA SAM DA ODEM NA MATURSKO VEČE! Snimanje "Munja" MAJA MANDŽUKA pamti i po OVOM bekstvu sa SETA

Kultura -

Nedelju na izmaku obeležila je premijera novog ostvarenja reditelja Radivoja Raše Andrića "Munje Opet".

Njegova priča nastavak je danas već kultrnog ostvarenja "Munje" koje je te 1999. godine okupilo sjajnu glumačku ekipu. Bilo je tu poznatih i već afirmisanih glumaca, ali i onih koji su na krilima ovog filma izgradili pravu karijeru. Među njima je i Maja Mandžuka.

Maja Mandžuka
foto: Printscreen/Youtube

Naime, Maju je proslavila uloga Kate, a od tada su do novog snimanja prošle 23 godine. Novo snimanje i druženje na premijeri 29. marta, bili su prilika da se ožive i sećanja na dogodovštine koje je tada prošla s kolegama. Maja će taj maj 2000. godine, kada je bila premijera "Munja" zauvek pamtiti po roli Kate. I ne samo po njoj.

Maja Mandžuka, glumica
foto: Printskrin Youtube

- Snimanje se jednog dana poklopilo s proslavom moje maturske večeri. Sećam se, snimali smo scenu u garaži na Obilićevom vencu. Imala sam pauzu od 40 minuta, na brzinu sam se presvukla, odvezli su me do hotela gde je bilo matursko veče, družila sam se s vršnjacima i potom vratila na set - opisala je glumica jednom prilikom.

Munje, Maja Mandžuka
foto: Stefan Stojanović Mondo

Tada je otkrila i kako je dobila ime Maja. To se nije desilo kao asocijacija na mesec maj, već joj ga je izabrala njena šest godina starija sestra.

(Kurir.rs /TV Ekran)

Bonus video:

00:28

Ekipa filma Munje na premijeru stigla autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track