HUMANITARNI FILMSKI FESTIVAL TREĆE BEOGRADSKE GIMNAZIJE: Tokom 3 festivalska dana učenici će moći da pogledaju legendarne filmove
Foto: Stefan Stojanović Mondo

plemenito

HUMANITARNI FILMSKI FESTIVAL TREĆE BEOGRADSKE GIMNAZIJE: Tokom 3 festivalska dana učenici će moći da pogledaju legendarne filmove

Kultura -

Maturanti Treće beogradske gimnazije od 3-5. aprila organizuju humanitarni filmski festival u sali svoje škole.

Tokom ova tri festivalska dana učenici će imati priliku da pogledaju filmove Munje, Kako je propao rokenrol i Potreba za mržnjom. Projekcija nagrađivanog dokumentarnog filma reditelja Filipa Čolovića održaće se sutra, 4. aprila od 19.30, nakon koje ce biti odrzana interaktivna diskusija o vrsnjačkom nasilju.

Dule Savic, Munje
foto: Printscreen

Učenici će imati prilike da porazgovaraju sa rediteljem Filipom Čolovićem, glumcem Tihomirom Stanićem i Ljiljanom Marković, specijalistkinjom u oblasti vršnjačkog nasilja.

Ulaznice za sve tri festivalske večeri prodavaće se po ceni od 400 dinara, dok će sva prikupljena sredstva biti donirana za pomoć pri lečenju Lazara Živanovića.

Razgovor o vršnjačkom nasilju nakon projekcije filma Potreba za mržnjom počeće u 20.45 u sali za fizičko Treće beogradske gimnazije, Njegoševa 15.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Ekipa filma Munje na premijeru stigla autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track