HISTERIJA NA CRVENOM TEPIHU U MOSKVI ZBOG NAŠEG GLUMCA! Danas je praznik filma, rekao Miloš Biković na premijeri "Izazova" VIDEO
Foto: Promo

bravo

HISTERIJA NA CRVENOM TEPIHU U MOSKVI ZBOG NAŠEG GLUMCA! Danas je praznik filma, rekao Miloš Biković na premijeri "Izazova" VIDEO

Kultura -

Velika svetska premijera filma "Izazov" održana je u Moskvi, a Miloš Biković je sve odušpevio na crvenom tepihu.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram

- Gladan sam! Nisam jeo od jutros... (smeh) Da vam kažem, ovde su žena i muškarac koji su otišli u kosmos, koji su uradili posao cele snimajuće ekipe. Oni su bili i šminkeri, i kostimografi, i rasvetljivači, i snimatelji zvuka, tona, reditelji, sve su uradili, ono što radi 100 ljudi na zemlji, oni su uradili u svemiru! Danas je dan ruske kosmonautike, a izgleda da je i praznik filma - kazao je pred kamerama Miloš Biković, koji je izazvao histeriju kad se pojavio, pa su ga opkolili pripadnici sedme sile i obožavatelji.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram

- Scenario je bio samo predložen, normalno da se to menja, možete da radite tu, da ga menjate, dopunite, sve ono što mislite da bi trebalo da se uradi. Zajedno smo mnogo toga pisali, menjali, cela ekipa - dodao je čuveni srpski glumac za Blic, koji je bio odlično raspoložen na premijeri u Moskvi.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram

"Izazov" je svemirska drama u režiji Klima Šipenka, koji je pre toga radio filmove "Sluga", "Saljut 7" itd.

Bonus video:

00:25

Miloš Biković na premijeri filma u Moskvi

Film govori o kardiohirurgu (Miloš Biković) koja ima mesec dana da se pripremi za let na Međunarodnu svemirsku stanicu, gde se mora operisati član posade, previše bolestan da se vrati na zemlju.

film Izazov, Miloš Biković
foto: Promo

Ovo je prvi igrani film snimljen u svemiru, na Međunarodnoj svemirskoj stanici, 400 km iznad površine zemlje. O filmu, koji je izazov sam po sebi činjenicom da je prvi kinematografski projekat sniman u kosmosu, već su dosta pisali i strani, zapadni mediji, jer svi ljubitelji filma očekuju sa nestrpljenjem da vide kako je to urađeno.

film Izazov
foto: produkcija Yellow Black and White

Miloš Biković nije snimao u svemiru, ali je snimao u simulatoru letenja, te imao zahtevna snimanja za koja nije angažovan dubler.

Miloš Biković, film Izazov
foto: produkcija Yellow Black and White

Veoma je ponosan na činjenicu da je akter projekta koji će ući u anale svetske kinematografije. U glavnim ulogama pojavljuju se Julija Peresiljd, Miloš Biković, Vladimir Maškov, Oleg Novicki, Anton Škaplerov, Aleksandar Balujev i drugi. Samo sedam dana posle moskovske premijere zakazana je i beogradska, za 19. april u Cineplexx Galerija Beograd.

U bioskopima će film biti od 20. aprila.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:09

Miloš Biković gleda Slagalicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track