PETOMINUTNI APLAUZ ZA PLACEBO! Glumci na sceni Tetara Vuk naterali publiku da uz smeh preispita lične zablude i nadanja!
Predastava Placebo je oduševila, Foto: Narodno pozorište Priština

Narodno pozorište Priština sa privremenim sedištem u Gračanici

PETOMINUTNI APLAUZ ZA PLACEBO! Glumci na sceni Tetara Vuk naterali publiku da uz smeh preispita lične zablude i nadanja!

Kultura -

Na Velikoj sceni Aleksandar Popović beogradskog Teatra Vuk odigrana je predstava „Placebo" gostujućeg Narodnog pozorišta Priština sa privremenim sedištem u Gračanici.

predstava Placebo
predstava Placebofoto: Narodno pozorište Priština

Duhoviti prikaz društvenih anomalija u režiji Isidore Goncić, protkan zabludama, mitovima i nadanjima, i predstavljen kroz prizmu nebeskog i ovozemaljskog, publiku je naveo na smeh ali i na preispitivanje pojedinih ličnih stavova.

predstava Placebo
foto: Arhiva Teatra Vuk

Petominutnim aplauzom propraćen je naklon odlične glumačke ekipe u kojoj su Milena Pavlović, Nikola Ranđelović, Marko Pavlović, Bojan Stojčetović, Anika Grujić, Jasmina Stojiljković, Nikola Đorđević i Rade Maričić.

1 / 2 Foto: Narodno pozorište Priština

Po izlasku iz sale, gledaoci su razgovarali o viđenom i iznosili svoja promišljanja što jasno ukazuje na to da je ova komedija umnogome nadmašila sam žanr i da ostavlja jak utisak na sve koji je pogledaju, jer otvara brojna pitanja o kojima retko razmišljamo, ali i daje odgovore ili pak njihove nagoveštaje

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track