GOVORILA MI JE DA NISAM CIRKUZANT Sloboda Mićalović otkrila tajne snimanja s Monikom Beluči! Ovako se ponašala prema našoj glumici
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

I DALJE SU U KONTAKTU

GOVORILA MI JE DA NISAM CIRKUZANT Sloboda Mićalović otkrila tajne snimanja s Monikom Beluči! Ovako se ponašala prema našoj glumici

Kultura -

Sloboda Mićalović i slavna italijanska glumica Monika Beluči sarađivale su na snimanju filma "Na mlečnom putu" i od tada su stalno u kontaktu.

Sloboda Mićalović i Monika Beluči upoznale su se 2013. godine na snimanju filma "Na mlečnom putu" reditelja Emira Kusturice. Glumice su se od tada sprijateljile, zapratile na društvenim mrežama i stalno jedna drugoj lajkuju i komentarišu objave na Instagramu.

Monika Beluči, Sloboda Mićalović
foto: Dragan Kadić

Naša glumica kaže da je na snimanju ove drame imala isti tretman kao i slavna Italijanka.

- Tokom snimanja filma "Na mlečnom putu" imala sam isti tretman kao i Monika. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena - kaže Sloboda.

Zvezda serije "Tajne vinove loze" tvrdi da su se njih dve fantastično slagale na setu.

Sloboda Mićalović
foto: Damir Dervišagić

- Ponašale smo se kao da se znamo oduvek, kao da smo koleginice sa klase. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu za mene kao velika podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda.

Sloboda kaže da je od slavne glumice tražila da otvori svoj kofer i otkrije joj tajnu svoje lepote.

Monika Beluči
foto: Profimedia

- Kada smo se našle na snimanju, zamolila sam je da otvori njen veliki kofer, da vidim šta ima sve od šminke i preparata. Objasnila mi je da nekoliko puta dnevno skine šminku, stavi masku, uradi blagu masažu, pa onda sledi novo šminkanje. Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada, nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak čišćenja lica - kaže Sloboda.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

00:37

Sloboda Mićalović u Trebinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track