SRPKINJA NASTUPA U FINALU PRESTIŽNOG TAKMIČENJA VOJS KIDS: Glasom je oduševila žiri i NE KRIJE svoje poreklo, a ovo je njen san
Foto: Printscreen YouTube

čudo od deteta

SRPKINJA NASTUPA U FINALU PRESTIŽNOG TAKMIČENJA VOJS KIDS: Glasom je oduševila žiri i NE KRIJE svoje poreklo, a ovo je njen san

Kultura -

Na ovogodišnjem takmičenju Vojs kids nemačke televizije, stručni žiri oduševila je Andrea Milutinović iz Beča, koja se plasirala u veliko finale, a nastupiće večeras.

Svojim glasom je oduševila žiri, a kada su je pitali da se predstavi, Andrea je pokazala da je ponosna na svoje poreklo i rekla da dolazi iz Srbije, i da živi u Beču.

Andrea Milutinović
foto: Milan Kabašić

Andrea je rođena pre 10 godina u Novom Sadu, od oca Novosađanina i majke iz Kosovske Mitrovice. Sa šest godina porodica se seli u Beč, gde se Andrea brzo uklopila, naučivši odlično nemački. Ona je odličan đak i pohađa osnovnu školu Terezijanum, a od septembra će biti đak prestižne istoimene gimnazije.

- Nisam znala nemački, osim nekoliko reči, ali se nisam plašila. Ne plašimo se kad ne znamo šta nas čeka. Kako u školi Terezijanum nije bilo mesta, pošla sam u jednu privatnu školu, a u početku sam se snalazila na engleskom.

Andrea Milutinović
foto: Milan Kabašić

Pored škole, nemački sam učila i na privatnim časovima, pa sam ga naučila za dve godine. Bila sam na raspustu kad je mojim roditeljima stiglo pismo iz Terezijanuma sa obaveštenjem da imaju jedno slobodno mesto za mene. Tamo sam nastavila treći razred i lepo mi je - ispričala je ranije Andrea, a pišu Vesti.

Kako je izgledao njen prethodni nastup, kojim je oduševila žiri, pogledajte u videu.

Prema rečima majke Maje, naklonost prema muzici primećena je kod Andree sa prvim govorom. Stalno je, kaže, pevušila dečje pesmice, kao što je "Zakleo se bumbar u cvet i u med". Njena majka kaže da joj je san da postane operska pevačica, jer voli klasičnu muziku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:35

OD DRUGE GODINE SAM ZNALA DA ĆU POSTATI PEVAČICA! Ana Kokić otkrila kako se KAO MALA pripremala za buduću karijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track