PREDSTAVA LEPA BRENA PRODŽEKT RUŠI REKORDE GLEDANOSTI: Zbog velikog interesovanja publike zakazano novo izvođenje u BITEFU
Foto: Ustupljene fotografije

uspeh

PREDSTAVA LEPA BRENA PRODŽEKT RUŠI REKORDE GLEDANOSTI: Zbog velikog interesovanja publike zakazano novo izvođenje u BITEFU

Kultura -

Predstava "Lepa Brena project", Vladimira Aleksića i Olge Dimitrijević je upravo završila svoju prolećnu turneju: u Skoplju u Makedonskoj filhramoniji predstavu je gledalo 1.000 ljudi, nedelju dana kasnije tražila se karta više za igranje u Novom Sadu.

Nakon toga u Zagrebu je takođe bilo 1.000 ljudi na predstavi, karte u Rijeci i Makraskoj su bile rasprdate u rekordnom roku da bi vrhununac bilo izvođenje u splitskoj dvorani Gripe, gde je predstava oborila rekorde glednosti uz prisustvo 1.900 ljudi.

Lepa Brena prodžekt
foto: Ustupljene fotografije

Svoju aprilsku turneju predsatva je završila u Nemačkoj na festivalu savremene dramaturgije u Oberhausenu. Kritičar nemackog Nachtkritik završio je kritiku rečima "publika je ispratila glumce stajaćim ovacijama".

Predstava se u maju ponovo igra u Beogradu, zbog velikog interesovanja ubačen je dodatni datum 21. maja jer su igranja 27.i 31.maja u Bitef teatru rasprodata.

U predstavi igraju: Vladimir Aleksić, Jovana Belović, Aleksandra Janković, Jelena Ilić i Anđela Jovanović.

Lepa Brena prodžekt
foto: Ustupljene fotografije

Autori naglašavaju da predstava nije zamišljena samo kao biografska predstava, već kroz Lepu Brenu, najveći simbol šoubiza Jugoslavije, priča i o kompleksnosti i kontradikcijama poslednje četiri decenije na ovim prostorima, o njegovim društveno-političkim transformacijama, ponosu i bolu, razočaranjima i nadi, ali vidimo i Brenu kao estradnu zvezdu koja i sama puca pod pritiscima životnih tragedija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:25

NEOBIČNO! NOVA PREDSTAVA IGRAĆE SE U AVIONU: Mesta ima za samo 150 putnika, glumci služe šampanjac, a evo kako do karata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track