OTKAZAO ČARTER LET DA BI OSTAO NA FESTIVALU: Skrileks se vraća na Exit, a 2014. godine postavio je REKORD o kome se i dalje priča
Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Derix / Profimedia

U susret drugoj večeri

OTKAZAO ČARTER LET DA BI OSTAO NA FESTIVALU: Skrileks se vraća na Exit, a 2014. godine postavio je REKORD o kome se i dalje priča

Kultura -

Egzit festival počeo je sinoć na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Prvo veče na Mejn stejdžu obeležio je koncert Prodidžija, koji je nastupio prvi put nakon smrti pevača Kita Flinta. Za dobru zabavu pobrinuli su se i Vijagra bojs, Nina Kravic, Mortal kombat i mnogi drugi.

Skrillex
foto: EXIT Promo

Glavna zvezda druge večeri biće večiti dečak Skrileks, koji se u jedan iza ponoći vraća na glavnu binu, nakon spektakla iz 2014. godine, koji se pamti kao jedan od najposećenijih i najenergičnijih nastupa u istoriji ovog festivala. Prošle godine se bavio mentalnim zdravljem, a onda iznenadio sa čak dva nova albuma u izuzetno kratkom periodu. Iako nema festivala na kojem nije nastupao, malo koji pamti dobro kao Egzit.

Nastupao je na tadašnjem vrhuncu svoje karijere, a srpska publika ga je tako prihvatila da je sve vreme vikao da voli Srbiju. On je nakon nastupa otkazao čarter-let i produžio ostanak u Novom Sadu. O svom trošku je ostao s celim timom još nekoliko dana na festivalu, posetio različite bine, a iznenadio je i nastupima.

EXIT
foto: EXIT photo team

Za dobru zabavu pobrinuće se i Spejs moušn, Dezire, Violentor, Erik Pric (Eric Prydz), dok će na Fjužn stejdžu atmosferu do usijanja dovesti domaći izvođači: Kendi, Zoe Kida, Crni Cerak i Lacku.

Veliku pažnju među izvođačima privlači i škotski dvojac LF Sistem, koji je brzo osvojio srca publike. Njihova priča povela ih je na put od posla na benzinskoj pumpi do prvog mesta na listi singlova UK. Karijeru su započeli tako što su s prijateljima formirali Hibrid, petočlani DJ kolektiv, s kojim su organizovali žurke na neobičnim lokacijama. Ubrzo su počeli da se bave i produkcijom, a globalnu slavu dosegli su hitom "Afraid to Feel". Iako uživaju veliku popularnost, skromni škotski stav drži ih prizemljenim. Ovaj nadaleko prepoznatljiv dvojac nastupiće na Mejn stejdžu večeras u 02.45.

EXIT
foto: EXIT photo team

Kompleti ulaznica za sva četiri festivalska dana su rasprodati! U prodaji se nalaze jednodnevne ulaznice, koje se mogu kupiti po ceni od 4.490 dinara za petak i subotu i 3.390 dinara za nedelju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:56

VI STE NEVEROVATNI Pevač Sabatona održao emotivni govor: Jedva čekamo da se vratimo u Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track