GLEDALI STE IH U ISTOM FILMU, A NISTE IMALI POJMA DA JE ON LAUŠEVIĆEV SIN: Dušan je doktorirao, živi u Americi, a evo čime se bavi
Foto: Damir Dervišagić

NIJE NASTAVIO DA SE BAVI GLUMOM

GLEDALI STE IH U ISTOM FILMU, A NISTE IMALI POJMA DA JE ON LAUŠEVIĆEV SIN: Dušan je doktorirao, živi u Americi, a evo čime se bavi

Kultura -

Film "Bolje od bekstva" iz 1993. godine, u kojem glavnu ulogu igra proslavljeni glumac Žarko Laušević, bio je jedan od najuspešnijih ostvarenja tog vremena. Film je prvi put prikazano pre tačno 30 godina, a nedugo nakon premijere desila se tragedija u kojoj su nastradala dva momka, zbog čega je naš glumac služio zatvorsku kaznu.

Neverovatan splet okolnosti je bio taj da se scenario pomenutog filma gotovo preneo u realnost, pa je Laušević nakon odsluženja zatvorske kazne napustio Srbiju i otpočeo život u Americi.

žarko Laušević
foto: ATA images

Žarko Laušević razveo se od supruge Maje tokom boravka u zatvoru, a sa njom ima ćerku Asju i sina Dušana. Neverovatna je činjenica da je baš Dušan sa ocem igrao u filmu "Bolje od bekstva", gde je bio odličan u ulozi sina glavnog lika, malog Pitera. Tada je imao samo tri godine.

Laušević se drugi put oženio u Njujorku, i to Anitom Laušević, sa kojom ima ćerku Janu.

Žarko Laušević
foto: Printscreen

Dušan, koji je bio ispred kamere još kao mali dečak, ipak nije pošao očevim stopama.

Kako su pisali domaći mediji, on je doktorirao i bavi se umetnošću. Kao i njegove sestre živi i radi u Americi.

(Kurir.rs/ Blic/ Hello)

Bonus video:

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track