NAŠ GLUMAC NASTAVLJA DA NIŽE USPEHE U HOLIVUDU: Igra jednu od glavnih uloga u novom ostvarenju koje je PRAVI HIT MEĐU OBOŽAVAOCIMA
Foto: Profimedia

čestitke

NAŠ GLUMAC NASTAVLJA DA NIŽE USPEHE U HOLIVUDU: Igra jednu od glavnih uloga u novom ostvarenju koje je PRAVI HIT MEĐU OBOŽAVAOCIMA

Kultura -

Naš proslavljeni glumac Stefan Kapičić godinama unazad gradi uspešnu karijeru u Holivudu. Nakon velikog uspeha koji je ostvario, nedavno je potvrđeno da se vraća u nastavku Marvelovog ostvarenja "Deadpool", gde će tumačiti Kolosusa.

Nedavno je potvrđeno da će se naći u glumačkoj postavi četvrte sezone hit serije "Dug moru", a sada je izšao novi trejler za film o ubistvenim lenjivcima. Kapičić tumači jednu od glavnih uloga.

Stefan Kapičić
foto: Regina Wagner / Zuma Press / Profimedia

O filmu

"Sloterhouse" je horor film koji prati tinejdžerku Emili Jang, koja želi da bude izabrana za predsednicu svog sestrinstva, u stilu tinejdžerskih komedija.

Ona usvaja ljupkog lenjivca, nadajući se da će on ukrasti srca njenih prijatelja. Međutim, tada tela počinju da se gomilaju i devojke shvataju da je glavni osumnjičeni za ubistva njihova umiljata maskota.

Nakon što je objavljen trejler filma, društvene mreže su bile preplavljene urnebesnim komentarima.

- Konačno film koji pokazuje pun potencijal lenjivca,

- Uvek sam mislio da su lenjivci zli, ali su prespori da postupe u skladu sa svojim namerama.

- Ovo je upravo ono što nam je trebalo posle kokainskog medveda - neki su od komentara .

Film stiže u američka bioskopa 30. avgusta, a glavne uloge tumače Liza Ambalavanar, Stefan Kapičić i Sidni Krejven.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track