GLEDAO ME JE NE VERUJUĆI KAKO JE TA ZABAVA MENE ZADOVOLJAVALA! Ljubinka Klarić o ljubavi koju je pokušala da prenese na naslednika
Foto: Aleksandar Krstović

iskrena o odnosu sa sinom

GLEDAO ME JE NE VERUJUĆI KAKO JE TA ZABAVA MENE ZADOVOLJAVALA! Ljubinka Klarić o ljubavi koju je pokušala da prenese na naslednika

Kultura -

Glumica Ljubinka Klarić odavno je kupila publiku svojim transformacijama. Od filma "Normalni ljudi", koji je snimila 2001. godine do danas, svoj lik i glas pozajmila je mnogim ulogama. Ipak, ni sama ne skriva da je publika možda najviše zavolela kao Dunju u seriji "Moj rođak sa sela".

Ljubinka Klarić
foto: Aleksandar Krstović

- Počeli su da me vezuju za Dunju što je lepo. Drago mi je da mi se desila ta uloga, ali moje parče kolača bi ipak bila Lola jer sam ja pre svega dobra komičarka. To smo oktkrili još na akademiji, i ma koliko su mi kasnije dodeljivane neke heroine jer sam visoka i svetle puti pa deluje da pripadam epohi i romantičnim likovima, ja sam zapravo komičarka - ispričala je za TV Ekran Ljubinka osvrnuvši se na ulogu u komediji "Tate".

Ljubinka Klarić, serija Klan
foto: FIREFLY Promo

Šansu da se oproba i u žanru koji se kod nas ne snima tako često, u hororu, dobila je na početku karijere u filmu "TT sindrom".

-To je naš prvi horor film posle "Leptirice". Kao klinka sam obožavala taj žanr, tako da sam s radošću prihvatila ulogu. Zapravo, tada sam prvi put stala u kadar, ali je film izašao posle "Normalnih ljudi" jer se duže snimao. Imala sam malu, ali veoma dragu ulogu.

Ljubinka Klarić, serija Klan
foto: FIREFLY Promo

Ljubinki je, kako je rekla, drago što je počela da dobija i uloge majki jer u njih može da prenese svoje lično iskusvto. Upravo kraj naslednika Koste najbolje može da sagleda prolaznost vremena. - Nostalgična sam i to ne samo prema televiziji, nego i za nekim drugim vremenima. Recimo, kada je dovoljno stasao, svom sinu sam puštala emisije uz koje sam ja rasla poput "Muzičkog tobogana". Gledao je bez oduševljenja neverujući kako je ta zabava mene zadovoljavala. A kada sam ja bila mala pa su me vodili u pozorište, bilo mi je neverovatno da vidim nekoga s televizije. Čudila sam se kako glumac postoji i van televizora - iskrena je bila Ljubinka.

(Kurir.rs / TV Ekran)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track