NOVA SERIJA LAZARA RISTOVSKOG: Snima se komedija Ljubav u doba korone, a u glavnim ulogama mlade zvezde i par i u privatnom životu
Foto: Nemanja Nikolić

Saznajemo

NOVA SERIJA LAZARA RISTOVSKOG: Snima se komedija Ljubav u doba korone, a u glavnim ulogama mlade zvezde i par i u privatnom životu

Kultura -

Prvog dana nove školske godine kreće snimanje humorističke serije "Ljubav u doba korone", saznaje Kurir.

Ravno Selo, Lazar Ristovski
foto: Nikola Kolev

Iza ovog projekta kao producent stoji glumac Lazar Ristovski, njegova kuća "Zilion film" i Telekom Srbija, a glavne uloge poverene su Ani Lečić i Vuletu Markoviću.

Sve epizode inspirisane su realnim događajima, a scenario za novu seriju napisala je Aleksandra Kostadinović, koja je uradila dve epizode "Otvorenih vrata" i više od 130 "Igre sudbine". Za režiju su zaduženi Miroslav Lekić i Kosta Đorđević.

Inače, Ana i Vule su mladi par i na setu serije "Dug moru", ali i u privatnom životu. U martu su u razgovoru za Kurir već najavili novu saradnju, ne otkrivajući detalje priče.

Gosti u Sarajevu

- Moja karijera ima pravi ritam. Nisam preopterećena i stižem svakoj novoj ulozi da se posvetim. Olga u seriji "Dug moru" je došla na drugoj godini studija, a snimanje traje i dalje. Radujem se i nekim novim ulogama koje su u najavi. Uskoro ću biti deo jedne nove serije - izjavila je tada mlada glumica.

Ana Lečić, vulu markovic
foto: Milovan Ilic, Danilo Novakovic

Par živi na relaciji Podgorica-Beograd, a Markovića do kraja godine očekuje i filmska premijera.

- Dosta uloga me je mimoišlo zbog tri premijere u pozorištu. Čekam i ja da vidim svoj novi film "Među bogovima", koji sam radio s Vukom Ršumovićem - izjavio je Marković.

Danica Ristovski
foto: Dragana Udovičić

Glumačke partnere sreli smo nedavno u Sarajevu na dodeli nagrade Srce Sarajeva za najbolju seriju, a nema sumnje da će s novom komedijom biti opet u igri.

Pored njih, u podeli su i Milica Tomašević, Zoran Cvijanović, Danica Ristovski, Iva Štrljić, Miloš Đorđević, Danica Radulović i Sonja Damjanović.

Studiozan rad

Lazar Ristovski u novoj seriji neće imati ulogu, a gledaćemo ga ove jeseni u novoj krimi seriji "Tunel", čiji je kreator njegov sin Petar. Dve epizode prikazane su na Dunav film festu u Smederevu, i to pre televizijske premijere, koja će biti na Superstar kanalu.

Lazar Ristovski
foto: Damir Dervišagić

- O novoj seriji rano je da govorim. Radujem se premijeri "Tunela". Petar je godinama istraživao i pripremao ovaj projekat. Biće to zaista nešto novo u serijskom programu Telekoma. Sjajno je to izrežirao, a posebno ga izdvaja njegov studiozan rad s glumcima - kratko je izjavio za Kurir Ristovski. Producent i glumac nedavno je bio je gost Kulturnog leta u Smederevskoj Palanci, gde je najavio nastavak snimanje sage "Kralj Petar Prvi", koji bi obuhvatio period oporavka srpske vojske u Grčkoj i "hrabri juriš u otadžbinu".

Ana Lečić
foto: Printscreen/Instagram

"Dug moru" hit u Indiji

Ana Lečić i Vule Marković nisu samo zvezde u Srbiji već su veoma popularni i u dalekoj Indiji. Olga i Rnjo, par iz serije "Dug moru", postali su zvezde zahvaljujući prikazivanju preko platforme Dizni plus. Iz ove zemlje stigao je nedavno zahtev da se snimi i peta sezona serija. Trenutno su emitovane tri, a u planu je i četvrta, koja je najavljena kao veliko finale ove priče.

Kurir.rs

Bonus video:

03:17

GLUMCI OTKRILI ZBOG ČEGA OVA PREDSTAVA SVAKIM GLEDANJEM PRUŽA DRUGAČIJI DOŽIVLJAJ! Ovo im je dogovor iza kulisa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track