KONAČNO MI SE OSTVARIO SAN DA IGRAM POLICIJSKU INSPEKTORKU: Anđela Jovanović u građenju nove uloge pomogla Meri Džej Blajdž
Foto: Nemanja Nikolić

o seriji "Frust"

KONAČNO MI SE OSTVARIO SAN DA IGRAM POLICIJSKU INSPEKTORKU: Anđela Jovanović u građenju nove uloge pomogla Meri Džej Blajdž

Kultura -

Glumica Anđela Jovanović igra jednu od glavnih uloga u novoj seriji "Frust", koju ćemo ove jeseni gledati na Superstar kanalu. Prva epizoda premijerno je prikazana na Sarajevo film festivalu.

- Konačno mi se ostvario san da igram policijsku inspektorku. Snimilo se toliko serija s tom temom, a ja ni na jedan kasting nisam bila pozvana. Ulogu sam dobila na audiciji i niko nije bio srećniji od mene - kaže Anđela za TV Ekran.

serija Frust, crveni tepih, Telekom, Firefly
foto: Nemanja Nikolić

Pred mladog glumicom je zadatak da reši ubistvo.

- Odrasla sam na delima Agate Kristi i Artura Konana Dojla. Ovoga puta dala sam predlog da moj lik ima ožiljak, videvši ga kod pevačice Meri Džej Blajdž. Više me je to inspirisalo nego da se ugledam na nekog - objašnjava dramska umetnica.

Serija "Frust" u centru priče ima neuspešnog mladog pisaca Vedrana. Nakon što slučajno ubije sitnog kriminalca koji je terorisao komšiluk, za javnost postaje nepoznati osvetnik i lokalna zvezda. Zbog nemogućnosti da otkrije svoj identitet, njegova frustracija raste i on mora da donese odluku da li da nastavi svoj tajni pohod.

Deni Mešić
foto: Nemanja Nikolić

U seriji igraju i Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Alban Ukaj, Faruk Hajdarević, Maja Izetbegović, Sanela Krsmanović, Adnan Goro i Aleksandar Dimitrijević. Nastala je kao plod saradnje Telekoma Srbije i "Fajerflaj produkcije".

Kurir.rs

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja