SpektakularnI koncert "Il Divo" u Štark Areni - Nezaboravno muzičko iskustvo koje inspiriše mlade talente
Foto: Promo

SpektakularnI koncert "Il Divo" u Štark Areni - Nezaboravno muzičko iskustvo koje inspiriše mlade talente

Kultura -

Štark Arena sa ponosom najavljuje dolazak svetski poznatog benda "Il Divo" u našu prestonicu. Ovaj nezaboravan muzički spektakl će se održati u Štark Areni, 28. oktobra sa početkom u 21 čas. Na koncertu, članovi benda "Il Divo" će obradovati publiku svojim najvećim hitovima, stvarajući magičnu atmosferu u srcu našeg grada.

Ovo će biti četvrti put da "Il Divo" poseti Beograd, što jasno ukazuje na njihovu duboku ljubav prema našem gradu i publici koja ih srdačno dočekuje iznova. Ova poseta predstavlja i kraj njihove turneje po Evropi, nakon koje se upućuju ka dalekoj Australiji, što čini ovaj događaj posebnim i nezaboravnim za sve nas.

Il Divo
foto: Promo

Sebastijan Izambard član benda "Il Divo", izjavio je: "Oduševljeni smo što se ponovo vraćamo u Beograd. Ova publika je zaista posebna i jedva čekamo da podelimo nezaboravno muzičko iskustvo sa svima vama. Biće to veče za pamćenje."

Ono što čini ovaj koncert još jedinstvenijim je prisustvo specijalnog gosta pijaniste Stefana Đokovića. Stefan će na spektakularnoj bini izvesti klasični klavirski program, u posebnim aranžmanima sa orkestrom koji će pratiti i globalno popularni bend "Il Divo". Ovaj spoj klasične muzike i savremenih pop hitova donosi nešto sasvim novo i uzbudljivo, čime će "Il Divo" koncert u Beogradu ostaviti neizbrisiv utisak na sve posetioce.

Il Divo
foto: Promo

Jedan od ključnih ciljeva ovog događaja jeste promocija muzičkog obrazovanja i podrška mladim talentima. Drago nam je da možemo saopštiti da su velike kompanije, uključujući [navesti kompanije], donirale značajna sredstva muzičkim školama kako bi omogućile mladim budućim talentima da prisustvuju ovakvom spektaklu. Prva u nizu kompanija koja je podržala ovu inicijativu je BIG FASHION šoping centar, čime su pokazali svoju posvećenost razvoju muzičke kulture i obrazovanja u našoj zajednici.

Svi ljubitelji muzike, kao i verni fanovi "Il Divo" benda, pozivaju se da obezbede svoje ulaznice na vreme, s obzirom na veliko interesovanje koje koncert izaziva. Karte su dostupne online ma Ticket.rs , DdTickets i Efinity aplikaciji , kap i na svim prodajnim mestima Tickets.rs Efinity i blagajnama Štark Arene.

Ne propustite priliku da budete deo ovog izuzetnog muzičkog događaja i uživate u nezaboravnom koncertu "Il Divo" u Štark Areni!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track