"U DEVOJKAMA NAŠIM OSTAVILI SMO NAJBOLJE" Potresna poruka prve supruge Jagoša Markovića, otkrila kako je preminuo slavni reditelj
Foto: Marina Lopičić

IMAJU DVE ĆERKE

"U DEVOJKAMA NAŠIM OSTAVILI SMO NAJBOLJE" Potresna poruka prve supruge Jagoša Markovića, otkrila kako je preminuo slavni reditelj

Kultura -

Proslavljeni reditelj Jagoš Marković preminuo je juče u 58. godini, a od njega se na društvenim mrežama oprostila i njegova prva supruga, Aleksandra Glovacki, inače pozorišna kritičarka, dramaturškinja i urednica u Redakciji kulture Radio Beograda 2.

"Bili smo jedno drugom i pas i čovek. Sve najbolje i sve najgore sam pokupila od tebe. U devojkama našim ostavili smo najbolje. Srećna sam jer si otišao mirno, u snu", napisala je Glovacki na Fejsbuku uz fotografiju Jagoša i nje iz mladosti.

Iz ljubavi Jagoša Markovića i Aleksandre Glovacki rodile su se dve ćerke, a jedna od njih se takođe bavi umetnošću.

Kostimografkinja Marija Marković Milojev je poput oca cenjena u ovim krugovima.

Poznato je da je iza sebe imao dva braka, kao i da je u drugi ušao sa poznatom glumicom Vanjom Milačić, od koje se razveo nakoin 11 godina braka.

Podsetimo, kako je njegov blizak prijatelj otkrio za Blic, Jagoš je preminuo u svojoj kući u Boki Kotorskoj, a porodica sumnja da je u pitanju infarkt.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track