SLOMIO SE I JECAO NA JAGOŠEVOJ SAHRANI, SAD PODELIO POTRESNU USPOMENU: "Stopirao sam ovaj momenat još tad. Zauvek ću nositi..."
Foto: Nemanja Nikolić

pretužno

SLOMIO SE I JECAO NA JAGOŠEVOJ SAHRANI, SAD PODELIO POTRESNU USPOMENU: "Stopirao sam ovaj momenat još tad. Zauvek ću nositi..."

Kultura -

Juče je sahranjen pozorišni režiser Jagoš Marković, ali mnogi su još uvek pod utiskom iznenadnog odlaska ovog velikana srpske kulture i dele svoje uspomene sa njim.

Mladi glumac Miodrag Dragičević juče potpuno se slomio od bola na Jagoševoj sahrani, koji je preminuo iznenada u 58. godini.

sahrana, Jagoš Marković, sahrana Jagoša Markovića, Aleksej Bjelogrlić, Miodrag Miša Dragičević
foto: Nemanja Nikolić

Miša je danas na svom Instagram profilu podelio dragu uspomenu sa legendarnim rediteljem koji je bio poznat po tome da kod njega nije bilo zabranjenih umetnika i da je neretko mladima davao šansu u svojim predstavama.

- Stopirao sam ovaj momenat još tad. Zauvek ću nositi ovu sliku sa sobom. Hej. Radimo novu predstavu. Limeni doboš. Igram Oskara. Pred premijeru se vidimo za par indikacija. Da zaokružimo lik. Na Menhetnu. Uz kafu. - napisao je glumac uz emotikon srca.

Svakako, naša kultura je izgubila velikog čoveka, a praznina koju je ostavio će tek biti vidljiva.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Glumica Radmila Živković neutešna na sahrani Jagoša Markovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track