ŠTA JE ZAJEDNIČKO SVIM RATOVIMA KOJI SE TRENUTNO VODE U SVETU? Mile Kekin suptilno odgovara na sva goruća pitanja današnjice
Foto: Valerio Baranović

stiže "Pater familias"

ŠTA JE ZAJEDNIČKO SVIM RATOVIMA KOJI SE TRENUTNO VODE U SVETU? Mile Kekin suptilno odgovara na sva goruća pitanja današnjice

Kultura -

"Pater familas" novi je singl skinut sa nedavno izdatog albuma Mileta Kekina "Nježno đonom".

Trominutni svirani film u režiji maštovitog Doringa suptilno odgovara na goruća pitanja: Šta je zajedničko svim ratovima koji se trenutno vode u svetu?

Mile Kekin
foto: Valerio Baranović

- Na čelu zaraćenih država i naroda uvek su muškarci. Nikad žene, isključivo muškarci. Je li to neka urođena greška u proizvodnji kod nas muških ili je problem u tome da nas od malih nogu nešto pogrešno uče? – pita se Mile Kekin i poručuje:

- Za muškarčine koje ne žele klečati, nego plesati stiže "Pater familias".

Sarkazmom stihova "Pukni puško/vrati nas u ta vremena/kad je muško bilo muško, a žena samo žena", Mile komentariše patrijarhat i pita se:

Mile Kekin
foto: Valerio Baranović

- Odakle ta večna potraga za vođama koji treba da nas nas odvedu u bolje juče te zašto danas neki muškarci - retroseksualci radije pokorno kleče nego da ustanu i zaplešu u veselom ritmu pater familiasa? - ističe autor.

Inače, Mileta Kekina očekuju dva velika nastupa, u Beogradu 1.novembra u MTS Dvorani i 3.novembra u Novom Sadu u Master centru.

Mile Kekin
foto: Boris Greiner

Bogati presek beskompromisnog i prepoznatljivog autorskog potpisa sastavljen od hitova samostalne karijere, ali i dobro poznatih hitova Hladnog piva, Mile će upotpuniti pesmama sa novog albuma.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track