SPEKTAKL STJEPANA HAUSERA “REBEL WITH A CELLO” KOJI ODUŠEVLJAVA EVROPU, 24. OKTOBRA STIŽE U ŠTARK ARENU
Foto: Krisztian Bodis

SPEKTAKL STJEPANA HAUSERA “REBEL WITH A CELLO” KOJI ODUŠEVLJAVA EVROPU, 24. OKTOBRA STIŽE U ŠTARK ARENU

Kultura -

Širom Evrope ne jenjava pomama za koncertima jednog od najboljih violončelista na svetu Stjepana HAUSERA, a dokaz tome su rasprodate arene u svim gradovima u kojima nastupa. „Rebel with a Cello“ je prva samostalna turneja poznatog muzičara, u okviru koje će 24. oktobra održati i koncert u beogradskoj Štark Areni.

Uz pažljivo odabran repertoar, HAUSER publiku na koncertu vodi na čarobno muzičko putovanje, podeljeno u nekoliko setova: od klasične i filmske muzike, pa sve do rocka i latino ritmova koji publiku podižu na noge. Na svakom koncertu HAUSER dodatno začini atmosferu kada sa svojim čelom siđe u publiku, na veliku radost mnogobrojnih obožavateljki.

1 / 5 Foto: Krisztian Bodis

Do sada je HAUSER osvojio publiku u Pragu, Budimpešti, Jerevanu, Baru, Atini, Limasolu, Bordou, Barseloni, Madridu, Lisabonu, Dižonu, Cirihu, Milanu, Rimu, Firenci, Jesolu. Kadrovi sa svakog koncerta su isti – dupke pune dvorane i publika koja s oduševljenjem uživa u fantastičnom nastupu omiljenog muzičara. Posebno je bilo magično u Madridu, a u publici je bio i maestro Placido Domingo, koji je došao da uživa u HAUSEROVIM muzičkim bravurama.

HAUSER nastavlja svoju turneju Starim kontinentom, a posle beogradskog slede veliki koncerti u Zagrebu, Minhenu, Amsterdamu, Berlinu, Beču, Krakovu, Gdansku, Oberhausenu, Antverpu, Hamburgu, Mančesteru, Londonu, Parizu, Tel Avivu, Istanbulu, tako da će se broj posetilaca na kraju turneje meriti stotinama hijada.

Buntovnik sa čelom stiže u beogradsku Štark Arenu 24. oktobra, a u prodaji je ostao još mali broj karata samo za tribine, koje svi zainteresovani mogu kupiti na prodajnim mestima i preko online platforme efinity.rs

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track