MILENA DRAVIĆ NA SNIMANJE DOŠLA SA ZAVESAMA U RUKAMA: Svi su ostali u šoku kad su videli glumicu, a ona je imala DOBAR RAZLOG
Foto: Dragana Udovičić

ovo samo ona može

MILENA DRAVIĆ NA SNIMANJE DOŠLA SA ZAVESAMA U RUKAMA: Svi su ostali u šoku kad su videli glumicu, a ona je imala DOBAR RAZLOG

Kultura -

Pet godina od smrti glumice Milene Dravić navršilo se 14. oktobra, a u sećanje na divu domaće kinematografije u utorak su održani književno veče i promocija monografije "Milena Dravić ili ključ snova" Anite Panić.

Milena Dravić, monografija Milena Dravić
foto: ATA images

Diva našeg glumišta bila je veliki profesionalac, izuzetno je poštovala kolege i uvek je bila spremna za nova snimanja. Vojin Ćetković je u ovoj knjizi podelio anegdotu sa snimanja filma "Zona Zamfirova", na koju je podsetila autorka.

- Vojin Ćetković je sa Milenom i Gagom snimao "Zonu Zamfirovu" Zdravka Šotre. Duži period su snimali u Vranju, nekih šest meseci, i za to vreme su bili smešteni u hotelu. Direktor hotela je bio oduševljen činjenicom da će u njemu odsesti Milena Dravić i dotrčao je da je dočeka.

Zona Zamfirova, Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Printskrin

Ona je došla sa zavesama u rukama i još nekim svojim rekvizitima. Pozdravila se i pitala je: "Kakva je ovo soba? Treba da budem ovde šest meseci, a nemate zavese." Direktor hotela nije smeo da pisne. Čak je i Gagi donela presvlaku i odeću za zimu - ispričala je Anita Panić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:50

Radoslav Zelenković o Draganu NIkoliću kao o poslednjem šmekeru srpske kinematografije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track