FINALE PRVOG MEMORIJALNOG TAKMIČENJA „ANDRIJA ČIKIĆ“: Održaće se u Kolarčevoj zadužbini, a ovde možete preuzeti besplatne ulaznice
Foto: YouTube/Andrija Cikic

takmičenje za mlade kompozitore

FINALE PRVOG MEMORIJALNOG TAKMIČENJA „ANDRIJA ČIKIĆ“: Održaće se u Kolarčevoj zadužbini, a ovde možete preuzeti besplatne ulaznice

Kultura -

Finale prvog memorijalnog takmičenja za mlade kompozitore „Andrija Čikić“ održaće se u zadužbini Ilije M. Kolarca u utorak, 14. novembar u 20 časova.

Memorijalno takmičenje mladih kompozitora “Andrija Čikić” je podeljenjo u dve kategorije – za decu od 10-14 godina i za decu od 14-18 godina. Cilj je da se ne zaboravi ime Andrije Čikića, koji je tragično nastradao u masovnom ubistvu u školi "Vladisav Ribnikar, i da se podstakne kreativno izražavanje kod mladih.

Andrija Čikić
foto: Promo

Paralelno sa takmičenjem organizujemo i izložbu umetničkih fotografija Andrije Čikića koji je posedovao dar i ambiciju da se bavi i drugim oblastima umetnosti, sportom itd. Na izložbi će biti predstavljeno oko 40 radova.

Otvaranje izložbe Andrijinih umetničkih fotografija u 19 časova u Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine. Besplatne ulaznice možete uzeti na biletarnici Kolarca.

(Kurir.rs/javniservis)

Bonus video:

57:35

USIJANJE 29.05.2021. IVAN TASOVAC: O KULTURI, POLITICI, ZDRAVLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track