KAKO JE LAUŠEVIĆ PREVARIO IRFANA MENSURA: Obojica su rođena 19. januara, tog dana Žarko je pozvao kolegu i uradio OVO
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Dragana Udovičić

zanimljiva anegdota

KAKO JE LAUŠEVIĆ PREVARIO IRFANA MENSURA: Obojica su rođena 19. januara, tog dana Žarko je pozvao kolegu i uradio OVO

Kultura -

Naš poznati glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra od teške bolesti pluća. O njegovim dostignućima u srpskoj kinematografiji priča se svakodnevno, a i o njegovim odnosima sa kolegama.

U jednim od svojih gostovanja u jednoj našoj poznatoj emisiji, ispričao je priču koja je naterala suze na oči celoj Srbiji.

Žarko Laušević
foto: Dragana Udovičić

- Zvao sam Irfana Mensura i predstavio se kao profesor. Stao je bio pored puta, misleći da priča sa nekim profesorom, i tako smo ćaskali 20 minuta - kazao je Žarko i dodao: - Bilo je to 19. januara, na dan kada smo obojica rođena.

žarko Laušević, Irfan Mensur
foto: Ana Paunković, ATA images

Žarko je rekao da je imao nešto sporiji razvojni put u glumi i pojasnio zašto.

Branimir Brstina
foto: Dado Đilas

- Razlog je bio što sam ja došao iz provincije. Svi su živeli kod mame i tate, imali su tu vrstu sigurnosti, ja nisam. Nije bilo majke... Nije mi se vraćalo u Crnu Goru, koju jako volim - rekao je Žarko, pa progovorio o teškom periodu tokom devedesetih godina i početkom ovog veka.

Žarko Laušević
foto: Printscreen/YouTube

- Kad prođe neko vreme sve izgleda lakše. Drugačije sagledaš sve. Ne možeš da zamisliš koliko ti je bilo teško. U Americi sam bio ograničen, nisam mogao da vozim, da se krećem kako treba... Imao sam samo staru, roze vozačku dozvolu. Radio sam ono što sam mogao da radim. Kako od poternice da uradim nešto veće? Ulazak u avion? Ilegala potpuna... - rekao je glumac, dok ga je publika pomno slušala. Inače, njegova najveća podrška je druga supruga, koju je upoznao dok je bio u braku sa prvom ženom.

(Kurir.rs/Magazin)

Bonus video:

07:10

ŽARKO LAUŠEVIĆ NIKADA NEĆE PREŽALITI OVO! Reditelj za Kurir TV otkrio: Radili smo brojne filmove, ali TAJ NOŽ MU JE NAJVEĆA ŽAL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track