MILOŠ BIKOVIĆ NAJTRAŽENIJI GLUMAC U RUSIJI: Njegova popularnost traje 10 godina, a brojni producenti ga žele u svojim filmovima
Foto: Promo

bravo!

MILOŠ BIKOVIĆ NAJTRAŽENIJI GLUMAC U RUSIJI: Njegova popularnost traje 10 godina, a brojni producenti ga žele u svojim filmovima

Kultura -

Bioskopski fond Ruske Federacije otvorio je prošle nedelje konkurs za finansiranje domaće kinematografije.

Najveće producentske kuće predstavile su 46 novih filmskih projekata, a kao najtraženiji glumci za ruske blokbastere su Miloš Biković, Julija Peresild i Konstantin Habenski.

Miloš Biković
foto: Zoran Jevtić

Statistički, njihova imena su se pojavila najviše puta u željenoj podeli projekata koji su predstavljeni pred komisijom Ruskog Filmskog Fonda.

Miloš Biković već više od deset godina spada u najpopularnije glumce u Rusiji, a nakon ogromnog uspeha filma „Sluga“, koji je najgledaniji ruski film svih vremena, kao i svemirske drame „Izazov“, najveći broj producenata se utrkuje da ga angažuje u okvru svojih projekata.

Miloš Biković, premijera filma, Hoću muža
foto: Nemanja Nikolić

Kada je reč o žanrovima, producentske kuće su najavile snimanje čak 15 komedija, interesovanje vlada i za ratnim filmovima i savremenom fantastikom, a najmanje njih je zainteresovanjo za trilere. Dodatno, poslednjih godina se pokazalo da publika voli i filmove čija je radnja inspirisana bajkama folklornog sadržaja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:12

MILOŠ BIKOVIĆ SEDEO U KAFIĆU, PA SPAZIO KAMERE, SAMO JE OVO URADIO! Nije moglo da prođe bez fanova: Pao i zagrljaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track