NAJSLAĐI DUET KOJI ĆETE ČUTI ZA BOŽIĆ: Preslatki dečaci David (10) i Dimitrije (6) otpevali praznične stihove i raznežili SRBIJU
Foto: Katarina Božić (privatna arhiva)

video

NAJSLAĐI DUET KOJI ĆETE ČUTI ZA BOŽIĆ: Preslatki dečaci David (10) i Dimitrije (6) otpevali praznične stihove i raznežili SRBIJU

Kultura -

Braća David (10) i Dimitrije (6) Božić u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku izveli su novu pesmu "Božić Božić kakav divan dan".

Ovaj tandem, koji je raznežio i razgalio publiku muzikom se bavi od četvrte godine, a poseduju izvanredan talenat.

Njihovi glasovi savršeno su se upotpunili, a praznična melodija oduševila je Srbiju.

David Božić, Dimitrije Božić
foto: Katarina Božić (privatna arhiva)

Ko su David i Dimitrije koji čine najslađi duet?

David svira klavir,član je i solista hora Kolibri .Učenik je muzičke škole "Stanković" i osvojio je mnoge nagrade,a u maju 2023-e godine postao je Laureat takmičenja "Mladi Virtuoz".

Na memorijalnom takmičenju "Andrija Čikić"osvajio je drugu nagradu i tada je izveo svoju kompoziciju "Nebeski put". Prošle godine je sa mamom Katarinom i bratom Davidom nastupao na "Danima porodice" u Beogradu. Odličan je đak,igra košarku i tenis i čtecira u crkvi Svetog Vasilija na Bežanijskoj Kosi.

Dimitrije je prvi razred u OŠ Borislav Pekić. Pevačke nastupe imao je sa tri godine,a od četvrte je član i solista u Kolibrima . Pobednik je takmičenja "Minja Subota" gde je nastupio sa maminom numerom "Četiri čarobne reči". Napisao je pesmu i Patrijarhu Porfiriju. Mali Dimitrije je odličan đak,igra šah,trenira karate i čtecira u crkvi.

Muziku i tekst koje su otpevali i spremili za božićne praznike napisao je Bojan Milićević. Aranžman je uradio Ninoslav Ademović.Prateće vokale otpevali su omladinci hora crkve Sveti Vasilije Ostroški sa Bežanijske kose.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

SLATKA ČESNICA: Vojvođanski božićni kolač od koga će vam poći voda na usta (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track