NAJVIŠE VOLIM OD DŽEJA "OD LJUBAVI DO MRŽNJE" I "DUNAV" Vidović o filmu Nedelja: Život Fute i Marine je filmska priča za sebe
Foto: Dragana Udovičić, Nenad Kostić

glumac za Kurir

NAJVIŠE VOLIM OD DŽEJA "OD LJUBAVI DO MRŽNJE" I "DUNAV" Vidović o filmu Nedelja: Život Fute i Marine je filmska priča za sebe

Kultura -

Za nekoliko dana u domaće bioskope stiže film "Nedelja". Dugoočekivano ostvarenje koje je već privuklo pažnju mnogih donosi priču o životu jednog od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Kompozitora Futu Radulovića oživeće glumac Zlatan Vidović.

Džej Ramadanovski, Aleksandar Radulović Futa
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

- Nisam upoznao Futu, ali se dogovaramo da odemo na ručak pre ili posle premijere filma. Za ulogu Fute zvao me je reditelj Nemanja Ćeranić. Njegov život i život Marine Tucaković je bogat i filmska priča za sebe. Milica Janevski i ja ponovo radimo zajedno. Mislim da smo napravili minjon uloge. Marina i on su ljudi koji su veoma značajni za karijeru Džeja. Bila je privilegija igrati čoveka koji je napisao sve te hitove uz koje svi u kafani dižemo ruke. Nadam se da će film imati uspešan život u bioskopima - kaže Vidović za Kurir.

Džej Ramadanovski, Film Nedelja
foto: Pelicula production

- Volim rokenrol. Odrastao sam na Dorsima, Stonsima, Pink Flojdu i Cepelinima, a od domaćih Azra, Haustor i Atomsko sklonište. U poslednje vreme sam otkrio i kafanske pesme, pa mi traže često da zapevam i taj repertoar. Od Džeja volim "Od ljubavi do mržnje" ili "Dunav". Imam milion tih pesama. Svaki put pronađem neke novu. Marina i Futa su napisali sjajne pesme, koje je on s dušom otpevao i ostavio nam je u amanet nešto što ćemo dugo slušati - zaključuje Vidović.

Film u produkciji Telekoma Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike publika će se upoznati sa Džejevim detinjstvom, ali i njegovim muzičkim počecima.

film Nedelja
foto: Pelicula production

Život ovog poznatog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Film "Nedelja", nastao u produkciji „Pelicula production“, a uz podršku Filmskog centra Srbije u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara širom Srbije. Režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović, dok je za distribuciju zadužena ArtVista.

Kurir.rs

Bonus video:

02:21

GLUMAC IZ FILMA O JELENI MARJANOVIĆ OTKRIVA: Morao da se ugoji, a ovako je pripremao ulogu detektiva (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track